Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Παριστάνοντας τους εφοριακούς εξαπάτησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη γυναίκα


Όταν η γριούλα κατάλαβε ότι δεν της είχαν αφήσει ούτε δεκάρα, ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας

Παριστάνοντας... 
 
 
 

 
 
 
 
 
τους εφοριακούς χτύπησαν την πόρτα μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Αίγιο ένας καλοντυμένος άνδρας και μια γυναίκα και την έπεισαν να τους δώσει χρήματα για να εξοφλήσει την υποτιθέμενη οφειλή της κόρης της. Ωστόσο, δεν αρκέστηκαν στα χρήματα που τους έδωσε, αλλά έκλεψαν και όλες τις οικονομίες της!

Το μυαλό της άτυχης 80χρονης δεν πήγε στο κακό, όταν το ζευγάρι της είπε ότι το παιδί της κινδύνευε με κατασχέσεις και φυλάκιση. Έτσι, προθυμοποιήθηκε να τους δώσει 450 ευρώ για να εξοφλήσει την οφειλή. Όταν, όμως, οι απατεώνες είδαν πού έκρυβε χρήματα, φρόντισαν να την απασχολήσουν για να τα βάλουν στο χέρι. Άρπαξαν άλλα 1.350 ευρώ και έφυγαν σαν... κύριοι με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Όταν η γριούλα κατάλαβε ότι δεν της είχαν αφήσει ούτε δεκάρα, ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Όμως, τα ίχνη του ζευγαριού είχαν χαθεί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

*** Παρόμοιο κρούσμα απάτης καταγράφηκε και στην περιοχή του Άργους, με δράστιδα μια άγνωστη γυναίκα ηλικίας περίπου 35 χρόνων με μακριά ξανθά μαλλιά, η οποία ξάφρισε έναν ηλικιωμένο και διέφυγε με ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας Skonda Octavia που οδηγούσε συνεργός της. Για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου ξεκίνησε καταδίωξη στην Αργολίδα στην περιοχή από το Κεφαλάρι προς το Σκαφιδάκι του Άργους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.