Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο για Μενεγάκη - Παντζόπουλο



Αν και η ίδια δεν το έχει παραδεχτεί, γνωρίζουμε πως η Ελένη Μενεγάκη πήρε τις δύο κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια και τον Ματέο Παντζόπουλο και ταξίδεψαν στις... 
  
  










Σεϊχέλες όπου έκαναν Πρωτοχρονιά και πέρασαν τις πρώτες ημέρες του 2017 σε υπερπολυτελές θέρετρο.

Η παρουσιάστρια γύρισε ανανεωμένη τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στην «Ελένη» της, αλλά αυτό που δε γνωρίζουμε είναι την περιπέτεια που -σύμφωνα με το περιοδικό Ciao- έζησε εκεί αφού ο Ματέο αρρώστησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Τρεις μέρες μετά την άφιξή τους στις Σεϊχέλες οι διακοπές μετατράπηκαν σε μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια, καθώς ο Ματέο ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πόνους στην κοιλιακή χώρα κάτι που οι γιατροί στο ξενοδοχείο, αλλά και στο νησί Μάε όπου έμενε το ζευγάρι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν.

Και έτσι κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί με αεροσκάφος στην πρωτεύουσα Βικτώρια για να του παρασχεθεί από το νοσοκομείο η απαραίτητα ιατρική βοήθεια. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου κανόνισαν αμέσως να γίνει η αερομεταφορά και βέβαια η Ελένη, αλλά και τα κορίτσια δεν μπορούσαν να λείψουν από το πλευρό του Ματέο.

Έτσι και οι τέσσερις πέταξαν στη μέση της νύχτας με ένα μικρό ειδικά για την περίπτωση ναυλωμένο αεροπλάνο και βρέθηκαν στο νοσοκομείο της μακρινής χώρας. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και οι γιατροί διέγνωσαν ελαφρά ίωση, η οποία αντιμετωπίστηκε με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Ο Ματέο έμεινε μια μέρα στο νοσοκομείο προκειμένου να τον παρακολουθήσουν οι γιατροί και να βεβαιωθούν ότι όλα πάνε καλά και την επόμενη μέρα επέστρεψαν στο θέρετρο για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Πάντως, παρά αυτή την περοιπέτειά τους η Ελένη φέρεται να έχει πει στους δικούς της ανθρώποους ποως οι διακοπές ήταν φανταστικές και το μέρος θα της μείνει αξέχαστο». 

Το διαβάσαμε στο womenonly