Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Απάντηση της Αντ/ρχου Πύδνας Κολινδρού Κας Ασλανίδου για το περιστατικό της Μικρής Μηλιάς


Προς μεγάλη μου έκπληξη διάβασα στο μπλόγκ σας http://lefteria.blogspot.gr/2017/01/blog-post_647.html μια απίστευτη ιστορία ανακρίβειας που έλαβε χώρα στο όμορφο χωριό της Μικρής Μηλιάς.
Ας πάρουμε όμως τα πραγματικά περιστατικά όπως ακριβώς έχουν συμβεί: 

 
 
Σήμερα, 11-01-2017 και η ώρα 14:50, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του Δ.Δ. Παλαιοστάνης Κου Κων/νου Θεοχάρη στο πρώην Δημαρχείο Κίτρους παρουσία του Προέδρου του Δ.Δ. Κίτρους Κου Χρυσοστόμου Γεώργιου και δημοτικών υπαλλήλων, ότι ένας κάτοικος της Μικρής Μηλιάς ονόματι Κος Κανδηλάρης, έχει αποκλειστεί και δεν μπορεί να μεταβεί στην Κατερίνη.
Αμέσως με υπάλληλο του Δήμου και με αυτοκίνητο τύπου 4Χ4 μεταβήκαμε στην οικία του παραπάνω κυρίου χωρίς καμία δυσκολία. Αναζητώντας τον στην οικία του για αρκετά λεπτά της ώρας, διαπιστώσαμε ότι δεν ανταποκρινόταν κανείς, ώσπου η σύζυγός του εμφανίστηκε λέγοντάς μας ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα είναι εντάξει». Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυρίας Κανδηλάρη ότι όλα είναι καλά η επιμονή η δική μου ήταν να δω προσωπικά τον σύζυγό της για να πεισθώ. Μετά από πολλές πιέσεις μου εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Κανδηλάρης, ο οποίος αυτολεξεί μου είπε τα παρακάτω: «ήθελα να σας δοκιμάσω να δω αν θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μου για βοήθεια σαν Δήμος» και στην συνέχεια μας επιδείκνυε τον δρόμο προς Ρυάκια για το αν είναι καθαρός ή όχι. Πάντως δεν αναφέρθηκε ποτέ η επιθυμία του για μετάβαση στην πόλη της Κατερίνης ή οπουδήποτε αλλού, αλλά και ούτε ότι υπάρχουν ανήλικα παιδιά μαζί του στο σπίτι του που πρέπει να μετακινηθούν, παρόλο που του είπα προσωπικά εγώ, «που θα θέλατε να σας μεταφέρουμε;». Την στιγμή εκείνη εμφανίστηκε ο κ. Χρήστος Σκουλαριώτης με μηχάνημα ο οποίος άνοιγε τον δρόμο από Παλαιόστανη προς Ρυάκια μάλλον μετά από ενημέρωση του Προέδρου κ. Θεοχάρη, ο οποίος Πρόεδρος αξίζει να αναφέρω ότι πάντα είναι σε εγρήγορση και πάντα μας αναφέρει όλα τα προβλήματα του Δ.Δ. του, για την άμεση επίλυσή τους, αφού είναι συνέχεια παρόν στα προβλήματα.
Η προσπάθειά του κ. Κανδηλάρη για λόγους εντυπωσιασμού προσπαθώντας να δημιουργήσει πρόβλημα στην μεγάλη προσπάθεια λόγω καιρικών συνθηκών του Δήμου μας πέφτει στο κενό. Λυπάμαι πολύ που κάποιους τους απογοητεύσαμε με την αμεσότητά μας και την πρόληψή μας.

Με τιμή
η
Αντ/ρχος Πύδνας Κολινδρού
Αργυρούλα Ασλανίδου