Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Με πετσέτα σκέπασε το πρόσωπο του ιερέα στο Γέρακα ο δράστης του εγκλήματος - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του 47χρονου


Το ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου είναι το πιθανότερο μέχρι στιγμής, όπως τόνισε ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, σχετικά με την υπόθεση του 47χρονου ιερέα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα, στο διαμέρισμα που διέμενε, στην οδό Ναυπλίου, στον Γέρακα.

Ο... 

 
 
 
 
 
άτυχος ιερέας ήταν δεμένος χειροπόδαρα με κορδόνι, ενώ το πρόσωπό του ήταν σκεπασμένο με μια πετσέτα. Παράλληλα, δίπλα στο πτώμα του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα, με το οποίο τον έπνιξε ο δράστης ή οι δράστες σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ανώτατος αξιωματικός στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο ιερέας, ο οποίος λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μορτερού στην Παλαιά Πεντέλη, υπήρχε ένα έπιπλο που ήταν παραβιασμένο. Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία, η πόρτα του διαμερίσματος δεν έχει παραβιαστεί. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.