Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ…..


ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ 43 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ 1943

Όψιμοι πατριδοκάπηλοι φασίστες και ναζί, 40 χρονιά απουσίαζαν από της εκδηλώσεις μνήμης για ...




την θυσία των 43 Ελλήνων πατριωτών Αη – Δημητριανών, που ούτε γνώριζαν για την θυσία τους και έρχονται τώρα, αφού η πλειοψηφία του Δήμου Κατερίνης, του συνδυασμού του δημάρχου Σάββα Χιονίδη που πρόσκεινται στην Ν.Δ. και όχι μόνο, πλειοδοτούν τους ναζί της << χρυσής αυγής >> και τους δίνουν χώρο, για να διαστρεβλώσουν, να παραχαράξουν, το περιεχόμενο της θυσία τους, αθωώνοντας τους ναζί δολοφόνους τους.

Έτσι ξεπλένουν τους ναζί της << χρυσής αυγής >> και αποδεικνύεται περίτρανα, για άλλη μια φορά, ότι αποτελούν δεκανίκι του συστήματος.

Έχουν βαριές ευθύνες αυτοί που τους χαϊδεύουν και είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία της χώρας μας, αφού στηλιτεύουν τους νεκρούς Έλληνες Πατριώτες, τιμώντας τους μαζί με τους θύτες, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η << χρυσή αυγή >>.

Τελευταίο βίντεο, που ήρθε στην δημοσιότητα πριν 10 μέρες και δεν αμφισβήτησε επίσημα η << χρυσή αυγή >>, δείχνει την ηγεσία της << χρυσής αυγής >>, να χαιρετάνε ναζιστικά, μπροστά στην σημαία της Βέρμαχτ και τον αγκυλωτό σταυρό και να τραγουδάνε τον ναζιστικό ύμνο << η Γερμανία υπεράνω όλων >>.

Με αυτούς θα πάει ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ( Ν.Δ.) και όσοι σιγοντάρουν σε αυτή την κατεύθυνση μέσα στον δήμο Κατερίνης να τιμήσουν τους εκτελεσμένους Έλληνες πατριώτες από τους ναζί Γερμανούς. Για άλλη μια φορά η υποκρισία περισσεύει και το αυτονόητο συνθλίβεται στις μυλόπετρες του ανορθολογισμού και της ιστορικής λήθης.

Είναι εμπαιγμός και προσβολή να δίνουν ταμπέλες στους νεκρούς Έλληνες πατριώτες, ότι οι 43 εκτελεσμένοι ήταν εθνικόφρονες αντικομουνιστές. Αυτό καταδεικνύει και τη ηθική υποληψία αυτών των ανθρώπων, που τολμούν με αυτό τον τρόπο να διαστρεβλώσουν το περιεχόμενο της θυσίας και να παραχαράξουν την ιστορική πραγματικότητα, αθωώνοντας τους ναζί Γερμανούς κατακτητές και φασίστες, που ούτε καν τους κατονομάζουν στα κείμενα τους.

Και ας αφήσουν κάποιοι της έμμεσες απειλές και της δημόσιες στοχοποιήσεις προσώπων και να δημιουργούν συνθήκες εκφοβισμού και τρόμου.

Εγώ τους λέω θρασύδειλους και αν δεν είναι έτσι, ας πει ποιος είναι αυτός που υπογράφει κάτοικος Αγίου – Δημητρίου και να δούμε άμα συμφωνούν με την άποψη του, ότι οι 43 εκτελεσμένοι ήταν εθνικόφρονες αντικομουνιστές και ας αφήσει της απειλές αν μπορούμε να έρθουμε στον Άγιο - Δημήτριο για να πούμε την άποψη μας.

Τον πληροφορώ, δεκάδες φορές έχουμε έρθει και είπαμε την άποψη μας στον Άγιο – Δημήτριο και το χωριό μόνο φιλόξενο και καλό είναι, όπως όλα τα χωριά του νομού μας. Γιατί πίσω από την ανωνυμία πολλά μπορείς να πεις και πολύ σπέκουλα και λάσπη μπορείς να ρίξεις.

Ας μας πει ποιος είναι και αν συμφωνούν οι συγχωριανοί μαζί του, ότι οι 43 εκτελεσμένοι του Αγίου – Δημητρίου, μαζί και ο δήμαρχος Κατερίνης Αιμίλιος Ξανθόπουλο, ήταν εθνικόφρονες αντικομουνιστές και ας αφήσει της δημόσιες έμμεσες απειλές.

Γυμνοσάλιαγκες της συκοφάντησης, πολιτικοί απόγονοι των δοσίλογων, των γερμανοτσολιάδων, των ταγματασφαλιτών, των προδοτών, των συνεργατών των Γερμανών ναζί κατακτητών είστε.

Βιάζεται ασύστολα την ιστορία, ασχημονείτε εις βάρος της, μέσα από την παραχάραξη της, όπως και την ηθική αξιοπρέπεια και περηφάνια του Ελληνικού λαού.

Οι πολιτικοί δοσίλογοι απόγονοι σας, υποστήριζαν με φανατισμό να μην κάνουμε αντίσταση στους Γερμανούς ναζί κατακτητές, ότι άμα δεν τους πειράξουμε, δεν θα μας πειράξουν, ότι το συμφέρον μας είναι να πάμε με αυτούς.

Και ας επίταξαν την βιομηχανική παραγωγή της χώρα μας για της ανάγκες του Γερμανικού στρατού, π.χ. ορυχείο χρωμίου στον Άγιο Δημήτριο, την αγροτική παραγωγή και πέθαιναν από την πείνα ο λαός μας, το 1941 και κυρίως στα αστικά κέντρα, υπέστειλαν από παντού την Ελληνική σημαία, αντικαθιστώντας την με τον ναζιστικό αγκυλωτό Σταύρο, μετέτρεψαν τους θεσμούς του αστικού κράτους που τους ενίσχυσαν με δικά τους όργανα καταστολής σε δικά τους υποχείρια.

Εμείς έπρεπε να σκύψουμε το κεφάλι, να υποταχτούμε, να συμβιβαστούμε, να μην παλέψουμε για την ελευθερία μας, να μην αντισταθούμε στον κατακτητή, να μην αγωνιστούμε εναντίον του, που καθημερινά ταπείνωναν το λαό μας, να ήμασταν ραγιάδες και προσκυνημένοι σε αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα τους ναζί και φασίστες.

Αυτά υποστηρίζουν και σήμερα, αυτοί που βάζουν αυθαίρετα ταμπέλες στους χιλιάδες εκτελεσμένους ανά της Ελλάδας, ότι έπρεπε να σκύψουμε το κεφάλι στους ναζί και να ήμασταν μαζί τους.

Αλλά η κολοντούμπα που θέλουν να κάνουν στην ιστορία και βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία για αυτό, για να περάσουν μηνύματα συμμόρφωσης, συμβιβασμού και υποταγής στο σήμερα, θα τους έρθει μπούμερανκ.

Ο λαός αυτός ραγιάς δεν γίνεται, θα οργανωθεί και θα αντισταθεί ξανά, ενάντια στις πολιτικές του κεφαλαίου, της Ε.Ε., που τον φτωχαίνουν και τον εξαθλιώνουν, για να ευημερήσουν τα κέρδη των λίγων.

Για αυτό λέμε ότι θέλουν να παραχαράξουν το περιεχόμενο της θυσίας τους και αθωώνουν τους πραγματικούς φονιάδες, ηθικούς και φυσικούς, τους νάζι εκτελεστές.

Με αυτούς θα πάει η πλειοψηφία του Δήμου Κατερίνης, να τιμήσει τους νεκρούς εκτελεσμένους Έλληνες πατριώτες από τον Άγιο - Δημήτριο .

Σαββίδης Παναγιώτης