Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Σωστός ο κ. Στεφανίδης, οφσάιντ ο κ. Φάκας


Να συμφωνήσω απολύτως με το κείμενο του κ. Στεφανίδη με τίτλο "Οι 43 εκτελεσθέντες εθνικόφρονες αντικομμουνιστές στο Σ.Σταθμό Κατερίνης από τους Γερμανούς κατακτητές και η   κομμουνιστική καπηλεία" http://lefteria.blogspot.gr/2017/02/43.html  και να διαφωνήσω πλήρως και να καταδικάσω απολύτως τη χοντροκομμένη διαστρέβλωση παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης που επιχειρεί ο... 








κ. Φάκας και υποτιμάει  με αυτό τον τρόπο βάναυσα τη νοημοσύνη των αναγνωστών, ενώ καταφεύγει στη γνωστή μέθοδο των κομμουνιστών να χαρακτηρίζουν όποιον λέει την αλήθεια σχετικά με τις προδοσίες και τα εγκλήματα των κομμουνιστών ως "ιδεολογικό απόγονο των ναζί", αλλά αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει στις ιστορικές αλήθειες που αναφέρει ο κ. Στεφανίδης για τις οποίες τον συγχαίρω θερμά.
 Δεν ξέρω αν αυτός ο Γιάννης Φάκας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, γιατί δεν το διευκρινίζει στο ανιστόρητο κείμενο του, όπου γράφει και λανθασμένα ότι η εκτέλεση των 43 έγινε τον Φεβρουάριο  του 1942 και όχι το 1943 όπως είναι και το σωστό. Ο κ. Στεφανίδης τα γράφει όπως ακριβώς έγιναν τα γεγονότα και όπως μας τα εξιστόρησαν οι παππούδες μας εδώ στον Άγιο Δημήτριο. Ας έρθει εδώ ο κ. Φάκας να τα πει αυτά.
Του προτείνω λοιπόν, αν κάποτε γίνει δίκη για τα εγκλήματα και τις προδοσίες που διέπραξαν οι κομμουνιστές στην Πιερία και στην Ελλάδα να πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης των κόκκινων δολοφόνων.
Εμείς θα είμαστε εκεί το Σάββατο στην επιμνημόσυνη δέηση μαζί με τους συγγενείς των θυμάτων για να τιμήσουμε τους αθάνατους νεκρούς του Σ.Σταθμού Κατερίνης.

Κάτοικος Αγίου Δημητρίου