Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Σαββίδης Παναγιώτης: "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ;" ΦΩΝΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…


 ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

Μόνο ο νοσηρός, αρρωστημένος, εγκέφαλος των ναζί μπορεί να εκστομίσει τέτοια κουβέντα, σε μια χαροκαμένη μάνα, που έχασε άδικα το παιδί της από μαχαίρι ναζιστή, μέλος της...





<< χρυσής αυγής>>, τον Ρουπακιά.
Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα έχει δηλώσει ο αρχηγός της << χρυσής αυγής >> Νίκος Μιχαλολιάκος. Ναι αυτός που χαιρετάει ναζιστιστικά και το έχουμε δει σε πολλές Φώτο, την ναζιστική σημαία με την σβάστικα και μαζί με τα άλλα << λεβεντόπαιδα >> όπως τον Κασιδιάρη, τον Παναγιώταρο, τον Γερμενή, τον Μνησιάκα ( Μάστορας ), τραγουδάνε σε πάρτη που οργάνωσαν οι ίδιοι το 2005, τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας << η Γερμανία υπεράνω όλων >> . Τόσο μεγάλοι <<πατριώτες >> είναι.

Αυτούς λοιπόν αξιοποιεί σήμερα το σύστημα ως δεκανίκι, για ανάχωμα, για να αναχαιτηθεί κάθε προσπάθεια διαμόρφωσης ριζοσπαστικής συνείδησης του λαού και να μην αμφισβητήσει συθέμελα, το σάπιο σύστημα του καπιταλισμού και αυτούς που το υπηρετούν με την πολιτική τους διαχείριση.
Για αυτή την βρώμικη δουλειά τους έχουν αμολημένους και δρουν τραμπουκίζοντας, όποιον σηκώνει κεφάλι στις πολιτικές του κεφαλαίου, στα αφεντικά , στους καπιταλιστές, τα μονοπώλια.
Είναι εγκληματίες γιατί είναι ναζί, πιστεύουν την απάνθρωπη ιδεολογία του << εθνικοσοσιαλισμού >>, στον φυλετικό διαχωρισμό των ανθρωπιών, υμνούν το χίτλερ και τα κρεματόρια.
Με αυτούς που φώναξαν στην μάνα του Παύλου Φυσσα, <<που είναι ο γιος σου τώρα>> ? Ετοιμάζεται η πλειοψηφία του Δήμου Κατερίνης, η παράταξη του δημάρχου Σάββα Χιονίδη, που πρόσκεινται στην Ν.Δ., να κάνουν επιμνημόσυνη δέηση στους εκτελεσμένους  από τους Γερμανούς ναζί, 43 Έλληνες πατριώτες από τον Άγιο Δημήτριο, μαζί και ο τότε δήμαρχος Κατερίνης το 1943, Αιμίλιος Ξανθόπουλος στον σιδηροδρομικό σταθμό Κατερίνης.
 Έτσι  ξεπλένουν την ναζιστική οργάνωση << χρυσή αυγή >> και την δίνουν υπόσταση και έχουν βαριές ευθύνες όποιοι το κάνουν αυτό.
  Στηλιτεύουν  την θυσία των νεκρών Ελλήνων από  τους ναζί Γερμανούς, αφού είναι υποκριτικό, προσβλητικό, να τιμούν τα θύματα,  οι ίδιοι οι θύτες τους και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η << χρυσή αυγή>>, που δηλώνει πίστη στον << εθνικοσοσιαλισμό >> και ναζισμό και ας κάνει ότι δεν γνωρίζει , δεν είναι έτσι, ώστε καμουφλαρισμένα να εγκλωβίζει αγανακτισμένο κόσμο στους κόλπους της και από άλλη πόρτα να τους ξαναενσωματώνει στο σύστημα, που αυτό και οι πολιτικές διαχείρισης του, είναι η αιτία που καταδυναστεύουν και ματώνουν τον λαό σήμερα.
Υποκρισία και από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Κατερίνης και από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό,   γιατί κουβέντα δεν  βγάλανε όταν βουλευτές τους, μαζί με τους ναζί της << χρυσής αυγής >>, παραβρέθηκαν μαζί  σε ακριτικά νησιά της χώρας μας και έκαναν  μαζί τιμητικές φρουρές μαζί με τους φαντάρους, όπως στο Καστελόριζο και στο νησάκι της Ρω.
 Τότε δεν τους είδαμε να βγαίνουν στα κεραμίδια και να διαμαρτύρονται, όταν το κόμμα τους ο ΣΥΡΙΖΑ, τους είχε αγκαζέ και γύριζαν μαζί στα ακριτικά νησα, πουλώντας πατριωτισμό χάριν της εικόνας. Με καιροσκοπισμούς και τυχοδιωκτισμούς δεν αντιμετωπίζεται ο ναζισμός, ο φασισμός.
Καμιά ανοχή στον ναζισμό, ο λαός να τους απομονώσει, αποτελεί δύναμη αντιδραστική, αντιλαϊκή, αντεργατική, που εχθρεύεται τα λαϊκά συμφέροντα, τους αγώνες  του λαού, της κινητοποιήσεις, της διεκδικήσεις του.
 Για αυτό της πολεμάει, της χλευάζει, τις λοιδορεί.
 Τα πατριδοκάπηλα μακιγιάζ της, δεν πρέπει να κοροϊδεύουν άλλο και να εμπαίζουν τον λαό.
Ο λαός να τους στείλει από εκεί που ήρθαν,. από τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, μαζί και το σύστημα της ταξικής εκμετάλλευσης και κοινωνικής καταπίεσης, τον καπιταλισμό, που γεννάει και θρέφει φασίστες και ναζί.
   

Σαββίδης Παναγιώτης