Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Ψάχνουν ακόμα για αυτόφωρο τον Λιάγκα μετά τη μήνυση της Νέγκα - ΒΙΝΤΕΟ


Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, υπέβαλε η Aθηναΐς Νέγκα σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα, για όλα όσα είπε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», σχετικά με την παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΪ.

«Η... 

γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο Πρωινό στην Αθήνα, που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3.

Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Ο κύριος Δημητρακόπουλος, συνήγορος του κυρίου Λιάγκα, μιλώντας στον Alpha, τόνισε ότι ο δημοσιογράφος είναι εκτός Αθηνών και θα είναι και αύριο και υπογράμμισε πως: «Ο Λιάγκας δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει την κυρία Νέγκα. Προτίθεται να αποκαταστήσει δημόσια την όποια παρεξήγηση υπάρχει».

«"Ότι ελέχθη, ελέχθη σε κλίμα αστειότητας. Είμαι στη διάθεσή της να επανορθώσω" μου είπε ο Γιώργος Λιάγκας», ανέφερε ο δικηγόρος και τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει.Το διαβάσαμε στο news