Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση Ζωγραφικής Αλέξανδρου Καρόζα

 

15/02/2017 έως 02/03/2017
Ώρες λειτουργίας: 18:00 - 21:00 μ.μ.
Εκθεσιακός Χώρος ΕΚΑΒΗ 
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, του Αλέξανδρου Καρόζα, στην αίθουσα τέχνης, στην ΕΚΑΒΗ το βράδυ της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου.
Ο Αλέξανδρος μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις καινούργιες ζωγραφικές του δημιουργίες. 24 έργα περιμένουν τον επισκέπτη να θαυμάσει από κοντά τους πίνακες, του Αλέξανδρου που...  

 
 
 
 
 
 
έχουν έντονη χρωματική χροιά, ανοίγουν δρόμους συναισθημάτων με πολύ φως.
Έργα Αφαιρετικά, ζωηρά χρώματα, με διάφορα ποικίλα σχήματα, τα υλικά που χρησιμοποιεί κύριος είναι τα λάδια. Η Ζωγραφική είναι η ζωή του, αυτή που τον ταξιδεύει και τον πάει πολύ μακριά. Επηρεασμένος από τους Αβορίγινες της Αυστραλίας, το κίνημα COBRA, από τον Jackson Pollock, και τον Γιάννη Μόραλη. Είναι μέλος του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας. Συμμετείχε σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, Γερμανία, Αυστρία. Είναι η 5η ατομική έκθεση που πραγματοποιεί.Αποτυπώνει τον πλούσιο και χαρισματικό του ταλέντο που ο ίδιος ξέρει καλά και αξιοποιεί τις εξαιρετικές δημιουργίες του. Είναι χαμηλών τόνων ταπεινός, άξιος, πραγματικά σπουδαίος. Εύγε Αλέξανδρε πάντα επιτυχίες.


Ελένη Α. Βούβαρη