Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η φόρμουλα για ένα ολοκληρωμένο burger - Τι προτείνει επαγγελματίας σεφ και γευσιγνώστης

Η μεσογειακή διατροφή έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο υγιεινές διατροφές παγκοσμίως, όμως ο Έλληνας θέλει να κάνει και την «ατασθαλία» του. Αυτός είναι κι ένας λόγος που το... 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
burger μένει ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών εστιατορίων.

Ο επαγγελματίας σεφ και γευσιγνώστης, του πανεπιστημίου της Οξφόρδης Charles Michel, βρήκε τη φόρμουλα και δημιούργησε ένα «απόλυτα ισορροπημένο burger».

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr