Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ELATOCHORI SKI CUP 2017



Το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διεθνής αγώνας «ELATOCHORI SKI CUP 2017» που διοργανώθηκε από το Χιονοδρομικό Όμιλο Κατερίνης (ΧΟΚ) σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Λάρισας, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου το Σάββατο και την Κυριακή 4 & 5 Φεβρουαρίου 2017.
Στους...





αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 150 αθλητές, από την Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία, συνοδευόμενοι από 350 συνοδούς προπονητές και στελέχη των συλλόγων οι οποίοι απόλαυσαν εξαιρετική φιλοξενία στα καταλύματα και τα εστιατόρια της περιοχής.

Ο Χιονοδρομικός Όμιλος Κατερίνης-ΧΟΚ, μερίμνησε για την ιατρική κάλυψη του αγώνα την οποία ανέλαβε πρόθυμα το «Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών» του ΕΕΣ Κατερίνης και το ΕΚΑΒ Κατερίνης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και άψογη συνεργασία τους.

Το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων και η υποδειγματική τήρηση των διαδικασιών εξασφάλισαν την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα και άφησαν σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Χιονοδρομικός Όμιλος Κατερίνης ευχαριστεί και τη Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου, το οποίο από την 1η στιγμή αγκάλιασε τον αγώνα και προσέφερε στους επισκέπτες όλες τις διευκολύνσεις και υπηρεσίες που ήταν απαραίτητες συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης.