Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Μεσσήνη: Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία.Η επιθυμία της 10χρονης Βαλεντίνης


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θλίψη της 10χρονης μετά την απώλεια της μητέρας της, ώστε... 
 
 
 
 
 
ζήτησε από τους θείους της, να τοποθετήσουν μια φωτογραφία με την μαμά της, δίπλα στο μνήμα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 59χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 10χρονη κόρη του Βαλεντίνη την ώρα που κοιμόταν, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από την οικιακή βοηθό, η οποία στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

O 59χρονος άνδρας μεγάλωνε εδώ και πέντε χρόνια μόνος του τη μονάκριβη κόρη του καθώς η γυναίκα του είχε διαγνωστεί με καρκίνο και το 2012 έφυγε από τη ζωή.

Όπως είπαν στην εφημερίδα Έθνος άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, ο 59χρονος αγαπούσε πολύ την κόρη του και μετά τον θάνατο της γυναίκας του είχε απευθυνθεί σε κοινωνικούς λειτουργούς για να τον καθοδηγήσουν στο πώς να διαχειριστεί την απώλειά της και τη σχέση του με την κόρη του.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο ο 59χρονος φαίνεται να αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες και, σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε καρφωθεί στο μυαλό πως είχε και ο ίδιος καρκίνο. Αγωνιζόταν να βρει δουλειά και τα οικονομικά προβλήματα ήταν πολλά. Είχε χάσει πολλά κιλά και παρότι οι γιατροί που τον εξέτασαν τον διαβεβαίωσαν πως αυτό οφειλόταν σε ψυχολογικά αίτια, εκείνος ήταν πεπεισμένος για το αντίθετο.

Απελπισμένος και φοβούμενος πως θα φύγει κι εκείνος από τη ζωή και θα αφήσει μόνη της τη 10χρονη κόρη του, φέρεται να αποφάσισε να δώσει ο ίδιος τέλος στο δράμα που εκτυλισσόταν μέσα στο κεφάλι του. Έτσι πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε τη 10χρονη στο κεφάλι. Στη συνέχεια έκοψε το νήμα και της δικής του ζωής.

Στο παρελθόν ο 59χρονος ήταν εργολάβος οικοδομικών μηχανημάτων και είχε απασχοληθεί για ένα διάστημα ως συμβασιούχος στο Δήμο.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δεν είχε δουλειά και δυσκολευόταν οικονομικά.

Μετά την απώλεια της συζύγου του, μεγάλωνε μόνος του την 10χρονη κόρη του και ο αδελφός της συζύγου του ήταν ο μόνος που τον βοηθούσε οικονομικά. 


madata.gr