Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Σαββίδης Παναγιώτης: ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΛΟΣΕΝΤΑ…..


Πολλοί φτιάχνουν ένα ψέμα, για να σωθούν από μια αλήθεια που δεν αντέχουν. Και κάτι ακόμα. Τα ψέματα βγάζουν λουλούδια, αλλά δεν βγάζουν καρπούς.
Ζεις εσύ και...



κάποιοι όμοιοι σου, ευτυχώς λίγοι, με κατάλοιπα της μετεμφυλιακής Ελλάδας, που ο αντικομουνισμός ήταν επίσημη ιδεολογία του αστικού κράτους και με εγκύκλιους σε δημόσιους χώρους, όπως σχολεία, εκκλησίες, γινόταν κατήχηση του τύπου, οι κομμουνιστές θα σας πάρουν τα σπίτια, οι κομμουνιστές τρώνε τα παιδιά τους κ.α.

Είναι ανάξια σχολιασμού τα φαιδρά που γραφείς, που είναι και παρωχημένα και παλιά, ενταγμένα στην λογική, φτιάχνουμε τον κακό για να δείξουμε εμείς ότι είμαστε καλοί.

Αυτό υπηρετεί η συνομοσιολογία, που κάποιοι από εσάς δράττε με αυτό και αθωώνεται της βάρβαρες πολιτικές του συστήματος, το κεφάλαιο, το καπιταλιστικό σύστημα, που σήμερα τυρρανά τους λαούς, τους οδηγεί στην φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην ανασφάλεια, την αβεβαιότητα, σε νέους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, για την μακροημέρευση του.

Αυτό στηρίζετε όλοι εσείς με της φαιδρότητες σας, την βαρβαρότητα αυτού του συστήματος, πιο φανατικά μάλιστα από τους ταξικούς του εκφραστές. Αυτός είναι ο χαρακτήρας των μικροαστών.

Το ξανάπα συνεχίστε να εκτίθεστε, ο λαός σας παίρνει χαμπάρι.

Σαββίδης Παναγιώτης