Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Τελευταίο αντίο σήμερα στη μικρή Βαλεντίνη

 
Πέφτει σήμερα η αυλαία του δράματος με «πρωταγωνιστές» έναν 59χρονο και τη 10χρονη κόρη του, την οποία σκότωσε, στη Μεσσήνη, πριν βάλει τέλος και στη δική του ζωή. Η τραγική ιστορία έχει προκαλέσει θλίψη από την Παρασκευή, όταν έγινε γνωστή η είδηση για το νήμα δύο ζωών που κόπηκε.

Η... 

 
 
 
μικρή Βαλεντίνη κηδεύεται σήμερα στο χωριό της μητέρας της, την Καλογερόρραχη Μεσσηνίας, ενώ ο πατέρας της κηδεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μεσσήνη.

Η Βαλεντίνη είχε χάσει την μητέρα της λίγα χρόνια πριν από καρκίνο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, όσα έζησαν πατέρας και κόρη με την αρρώστια της γυναίκας, τους είχαν επηρεάσει αρκετά, με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν κάποιες πηγές ότι ο φόβος του θανάτου από καρκίνο ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του 59χρονου, η κηδεία του οποίου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μεσσήνη.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν δώσει μεγάλο αγώνα για να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδί, το οποίο τελικά έχασε τη ζωή του από τον ίδιο του τον πατέρα.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο άνδρας αγαπούσε πολύ την κόρη του και της είχε σταθεί σαν μάνα και πατέρας μαζί, μετά τον θάνατο της μητέρας της, το 2012, από καρκίνο. Πληροφορίες ανέφεραν πως το τελευταίο διάστημα, όμως, του είχε μπει η ιδέα πως έπασχε και ο ίδιος από καρκίνο. Δίνοντας καθημερινή μάχη για την επιβίωση- και παρότι οι γιατροί τον διαβεβαίωναν πως τα όποια προβλήματά του οφείλονταν σε ψυχολογικούς λόγους- ο 59χρονος τρομοκρατήθηκε στην ιδέα πως θα πέθαινε και ο ίδιος, όπως λέει το ρεπορτάζ, και πως θα άφηνε την κόρη του μόνη της.

Έτσι, την Παρασκευή το πρωί, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και σκότωσε την κόρη του την ώρα που κοιμόταν. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, γράφοντας τον τραγικό επίλογο.