Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Αυτούς κατεβάζει ο Μητσοτάκης για να ελέγξει την ΚΟ (Δείτε τα ονόματα)


Μπορεί ο χρόνος των εκλογών, όποτε και αν γίνουν να βρίσκεται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα αλλά αλλά η Συγγρού έχει ήδη έτοιμη μια λίστα με 50-70 στελέχη σε όλη την Ελλάδα που θα κατέβουν όπως ενημερώνεται το... 
 
 






15minutes.gr.

Στόχος βέβαια να εκλεγούν αφού έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ελέγξει την Κ.Ο. σε σχέση με τους σημερινούς βουλευτές που στην πλειοψηφία τους δεν τον στήριξαν στην εσωκομματική μάχη.



Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, τη Β΄ Αθήνας η ηγετική ομάδα προωθεί τον γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιάννη Οικονόμου και τον γραμματέα Επιστημονικών Φορέων Νίκο Κωστόπουλο οι οποίοι μάλιστα έχουν ξανακατέβει.









Ακόμα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ο γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης Σπανάκης και ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης, ο γραμματέας Παραγωγικών Φορέων Βασίλης Ξυπολυτάς και ο αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος και πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος.


Ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο που θα κατέβει όμως στην δύσκολη αρένα της Β Αθήνας είναι και ο πρόεδρος του ΕΛΚ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.







Στην Α’ Αθηνών υποψήφιος θα είναι ο Δημήτρης Ιατρίδης ενώ στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιώργος Κοκκόλης και ο Τζαφέρης Μελέτης.











Στην Α Θεσσαλονίκης θα κατέβουν η Βίκυ Ευταξά και η Βασιλική Νάκου ενώ στη Β’ ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Γαλαμάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Παππάς και ο Κώστας Φωτίου.





Στην Αιτωλοακαρνανία όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στα ψηφοδέλτια ο Σπήλιος Λιβανός όπως και στην Ηλεία ο Γιώργος Κοντογιάννης.





Στην Πρέβεζα ο Γιώργος Κατσαούνος και στην Κεφαλονιά η Σοφία Λουκέρη.









Στα Γρεβενά θα κατέβει ο Θανάσης Σταυρόπουλος, ο Λευτέρης Μωϋσιάδης στην Πιερία, στις Σέρρες ο Τάσος Χατζηβασιλείου ενώ στο Κιλκίς ο Τριαντάφυλλος Πετρόγλου.

Πάντως στον κατάλογο υπάρχουν και ονόματα από άλλα κόμματα που αναμένεται να μεταπηδήσουν στη ΝΔ και θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές. 
15minutes.gr