Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Έψαχναν τον νεκρό ως αγνοούμενο και ανακοίνωσαν λάθος νεκρό


Διπλό δράμα ζει μια οικογένεια από το Δροσοχώρι Ιωαννίνων, η οποία έχασε άνθρωπό της σε τροχαίο.

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, όμως η οικογένεια μέχρι και την Ανάσταση αναζητούσε τον άνθρωπό της, αφού δεν είχε ενημερωθεί.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το τροχαίο είχε καταγραφεί, ωστόσο ο νεκρός δεν είχε ταυτοποιηθεί, απλώς υπήρχε… εξαγωγή συμπεράσματος…

 
 
 
 
Νεκρός θεωρήθηκε 39χρονος, από το χωριό Ποταμός, στο οποίο έγινε το τροχαίο. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας, ο οποίος θεωρήθηκε νεκρός, χωρίς να εξακριβωθούν τα στοιχεία του.

Την ίδια στιγμή, συγγενείς του 47χρονου άνδρα από το Δροσοχώρι Ιωαννίνων, τον αναζητούσαν ματαίως. Ο 47χρονος είχε μεταβεί στην Κέρκυρα, τόπο καταγωγής της συζύγου του, για να περάσει τις μέρες του Πάσχα.

Εκείνο το μεσημέρι είχε δανειστεί τη μοτοσικλέτα συγγενικού προσώπου της συζύγου του για να κάνει μία βόλτα.

Ήταν ο οδηγός που σκοτώθηκε στο τροχαίο.

Ούτε η αστυνομία της Κέρκυρας, ούτε το νοσοκομείο, αλλά ούτε και κανείς άλλος συνέδεσε την εξαφάνιση του 47χρονου που είχε ήδη δοθεί προς δημοσίευση στον Τύπο, με το τροχαίο.

Τι κι αν η μοτοσικλέτα ανήκε στον 39χρονο κουνιάδο του νεκρού... Ουδείς μπήκε στον κόπο να ενοχλήσει την οικογένεια!

Οι συγγενείς στην Κέρκυρα έψαχναν απεγνωσμένα, ρωτούσαν τις υπηρεσίες, κοίταζαν σε κάθε χαντάκι να βρουν τον δικό τους άνθρωπο... Το βράδυ της Ανάστασης οι συγγενείς του από τα Γιάννινα ταξίδεψαν προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα και να βρουν τι απέγινε ο δικός τους άνθρωπος!

Τέλος δόθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν κάποιος επιτέλους παρατήρησε ότι το επώνυμο της συζύγου του εξαφανισμένου ήταν ίδιο με αυτό του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας που είχε εμπλακεί στο τροχαίο.

Κι έτσι γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας.

antenna