Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Τα βλέμματα στους δύο ημιτελικούς ρεβάνς στο Κύπελλο


Η 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και πλέον δεν άφησε κανένα ερωτηματικό γύρω από τις εκκρεμότητες που υπήρχαν στο πρωτάθλημα. Τα βλέμματα όπως ήταν αναμενόμενο στρέφονται πλέον στους δύο ημιτελικούς ρεβάνς στο Κύπελλο.
 

 
 
 
 
 
ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συνθέτουν τα δύο ζευγάρια, τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν Τετάρτη και Πέμπτη εντός συνόρων.

Στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ μάζεψε τους ποδοσφαιριστές σε ξενοδοχείο μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, θέλοντας να μεταδώσει το μήνυμα για την κρισιμότητα του αγώνα που ακολουθεί.

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία ίσως επηρεάσει την κατάσταση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος ενώ ο Τάκης Λεμονής ξεκινά από σήμερα κιόλας την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου η ομάδα του θα ψάξει ανατροπή του εις βάρος της 2-1 από το «Γ.Καραϊσκάκης».

Στο άλλο ζευγάρι, ο ΠΑΟΚ περιμένει με αγωνία τις δικαστικές αποφάσεις ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς μετά τη νίκη επί του Πλατανιά ξεκινά την προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ αναζητεί ανατροπή του εις βάρους του 2-0 από το ματς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τον Σέρβο τεχνικό να μην υπολογίζει κάποιο νέο σοβαρό πρόβλημα.

Αντίθετα στον Παναθηναϊκό, ο τραυματισμός του Κάρλος Ζέκα θα στερήσει από τον Μαρίνο Ουζουνίδη μια πολύ σημαντική λύση στη μεσαία γραμμή ενώ στο τριφύλλι έμειναν ικανοποιημένοι από το γεγονός πως η ομάδα κράτησε σε ένα ακόμη παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα, στο 1-0 επί του Ατρομήτου.