Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Συνεχίζεται η προσέλευση στον ανακριτή για την υπόθεση με τους μισθούς και τα μπόνους υπαλλήλων δημοτικής επιχείρησης του δήμου Κατερίνης


Συνεχίσθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πόλης η ανακριτική διαδικασία που αφορά πρώην δήμαρχο και τρεις πρώην προέδρους για την υπόθεση με τους υπέρογκους μισθούς και τα μπόνους υπαλλήλων δημοτικής επιχείρησης του δήμου Κατερίνης.
Χθες είχε προσέλθει στον ανακριτή ο... 





πρώτος πρώην πρόεδρος, για να καταθέσει σχετικά με το θέμα της δημοτικής επιχείρησης, σήμερα προσήλθε ο δεύτερος, ενώ μεθαύριο αναμένεται και η προσέλευση του τρίτου πρώην προέδρου. Η ανακριτική διαδικασία είχε ξεκινήσει πριν από μέρες με τον πρώην δήμαρχο, ο οποίος ήταν παράλληλα εκείνη την εποχή και πρώην πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες μετά την ανάκριση του πρώτου εκ των τριών πρώην προέδρων, του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση να δίνει το παρών κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα. 
Στην σημερινή ανακριτική διαδικασία του δεύτερου πρώην προέδρου της υπόθεσης επιβλήθηκε μόνο χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ χωρίς καμία άλλη περιοριστική υποχρέωση.