Υλικά
- 1 κιλό πατάτες
- 1 αυγό
- 1 κρεμμυδάκι στο μουλτι και τσιγαρισμενο σε λιγο ελαιολαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ριγανη
- 1 φλυτζανι του τσαγιου τυρί (η τυρια διαφορα) τριμμένο της αρεσκιας μας
- φρυγανιά για το τηγανισμα
- Προαιρετικα: μαιντανος, ανιθος
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και προσθέτουμε όλα τα υλικά πλην της φρυγανιας.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια το πλάθουμε σε μικρους η μεγαλους κεφτεδες.
Τα περναμε σε φρυγανια και τα τηγανίζουμε σε λάδι.