Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ


Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πυργετού Δήμου Τεμπών, Νομού Λάρισας, οργάνωσε ομιλία - συζήτηση με θέμα : <<ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ >>.
Προσκεκλημένη ομιλήτρια από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου η Ψυχολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Κέντρο ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ, Ασημίνα Ερκετζίκη.
Η... 

 
 
 
 
 
 
 
εκδήλωση ήταν ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική, τόσο από την εισήγηση της ομιλήτριας, όσο και από τη συζήτηση και τις ερωτήσεις και τοποθετήσεις των γονέων και των συναδέλφων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης.
Συγχαρητήρια στην κυρία Ασημίνα Ερκετζίκη , στο Διοικητικό Συμβούλιο και στους παρόντες στην εκδήλωση.

ΕΠΙΣΗΣ σύσσωμη η ομάδα του παραπάνω Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποίησε δεντροφύτευση στο προαύλιο του σχολείου.
Αυτές τις ημέρες, άλλη μια δραστηριότητα του Συλλόγου βρίσκεται σε εξέλιξη. Ξεκίνησαν και ζωγραφίζουν τους τοίχους της καινούριας παιδικής χαράς ( Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών ), που κατασκεύασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Πυργετού .
Στις εργασίες συμμετέχουν και οι δασκάλες κυρίες Χαρούλα Σαράφη και Μαρία Παναγιωτοπούλου . τις οποίες ευχαριστεί ο Σύλλογος που κι εκείνες έβαλαν τη δική τους πινελιά.
Χθες Δευτέρα σε μια άλλη δημιουργική ημέρα για το Σύλλογο , συμμετείχαν και μικροί μαθητές και μαθήτριες.
Η δημιουργικότητα συνεχίζεται.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πυργετού, θέλει να ευχαριστήσει όσους γονείς και κηδεμόνες πήραν μέρος στην ενδιαφέρουσα παιδαγωγική εκδήλωση της 14ης Μαΐου 2017 με την αγαπημένη μας Ψυχολόγο Κυρία Μίνα Ερκετζίκη .
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον δημοσιογράφο κύριο Γιώργο Γιαννουλόπουλο, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του και στήριξε την εκδήλωσή μας.
 
Για το Σύλλογο
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Γιώργος Γιαννουλόπουλος,