Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

«Έφοδος» του Στρατάρχη της 1ΗΣ Στρατιάς … στα «ΚΑΑΥ» του Πλαταμώνα


"Έφοδο" για τον έλεγχο των εγκαταστάσεων και των Υπηρεσιών που προσφέρουν τα ΚΑΑΥ της 1ης Στρατιάς, στους Νέους Πόρους Πιερίας πραγματοποίησε ο... 

Στρατάρχης της 1ΗΣ Στρατιάς Αντιστράτηγος Ζερβάκης Δημόκριτος!

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής ο Στρατάρχης με πολιτική περιβολή, περιηγήθηκε τους όλους τους χώρους του Στρατοπέδου αλλά και στους χώρους Παρασκευής &Εστίασης όπου παρασκευάζεται το φαγητό για τους διαμένοντες και τους επισκέπτες του ΚΑΑΥ!

Ο Ίδιος επιλέγοντας μια ημέρα αιχμής, επισκέφτηκε τους διαμένοντες και ρώτησε να μάθει και από τους επισκέπτες αν και πόσο είναι ευχαριστημένοι από την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητό, αλλά και τον χρόνο αναμονής!
 

Στο τέλος απέδωσε τα εύσημα στον Διοικητή του Στρατοπέδου (φώτο) και στο Προσωπικού των ΚΑΑΥ,υπενθυμίζοντας τους όμως , ότι όλοι εμείς προσφέρουμε στην Πατρίδα ... Οι Μοναδικοί που προσφέρουν για τους Συνάδελφους και τις Οικογένειες τους, είστε εσείς κατάληξε ο Στρατάρχης!   


Εμείς να επισημάνουμε οτι από εφέτος τα ΚΑΑΥ της 1ηΣ Στρατιάς προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες και οι επισκευές που έγιναν ακόμη και στους Ξύλινους Οικίσκους, προσφέρουν μια ανάσα δροσιάς 
  …

Έχουν δρομολογηθεί δε και επεμβάσεις και δράσεις με επέκταση των υπηρεσιών δροσιάς και Απόλαυσης και στην παραλία ... Αλλά ο Διοικητής των ΚΑΑΥ τις κρατά ως εφτασφράγιστο μυστικό, αν και εμείς διακρίναμε εργασίες από το πρωί … Αναμένομε τα καλύτερα!!!  


Βετεράνος