Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Επέστρεψε σε γυναίκα 20.000 ευρώ που της είχε κλέψει πριν τρία χρόνια


Ένας 27χρονος Γάλλος από τη Μασσαλία αποφάσισε έπειτα από τρία και πλέον χρόνια να επιστρέψει τα 20.000 ευρώ που είχε κλέψει από μια ηλικιωμένη γυναίκα, μαζί με συνεργό του, επειδή είχε τύψεις.

Το περιστατικό είχε εκτυλιχθεί στις... 

20 Δεκεμβρίου 2013, όταν η 70χρονη γυναίκα έκανε ανάληψη το ποσό αυτό από την τράπεζα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, η οποία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της εφημερίδας la Provence.

Τον Μάρτιο, όταν επέστρεψε σπίτι της η ηλικιωμένη, είδε στην πόρτα της ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια, χωρίς καμία κάρτα που να εξηγεί την προέλευσή τους.

Λίγες ημέρες αργότερα ένας άνδρας της χτύπησε την πόρτα, κρατώντας ένα άλλο μπουκέτο. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων, της προσέφερε τα λουλούδια -όσο και στην κόρη της- και μαζί έναν φάκελο που περιείχε 20.000 ευρώ.

Η Αστυνομία εντόπισε πολλές εβδομάδες αργότερα τον νεαρό άνδρα, τον οποίο και συνέλαβε στις 22 Μαΐου. Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι ήταν ένας από τους δράστες της κλοπής το 2013, επικαλούμενος ένα «νεανικό λάθος» και ομολογώντας ότι είχε τύψεις. Ωστόσο, δεν έδωσε το όνομα του συνεργού του.

Σύντομα πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου.