Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 34χρονο που τραυμάτισε με σκεπάρνι τη σύζυγό του


Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 34χρονο που τραυμάτισε με σκεπάρνι τη σύζυγό του στην Πρέβεζα

Ως ιδιαίτερα βίαιο άτομο, το οποίο είχε συχνά μπλεξίματα με τον νόμο και ξεκινούσε καβγάδες με την παραμικρή αφορμή, περιγράφουν οι συγγενείς και οι κάτοικοι του...





χωριού Πέτρα στην Πρέβεζα τον 34χρονο που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι με σκεπάρνι την 27χρονη σύζυγό του το βράδυ της Δευτέρας!

«Την κοπανούσε με το σκεπάρνι, ενώ πριν από λίγες μέρες μού έλεγε ότι την αγαπάει και ότι θα την πάρει να πάνε να μείνουν στην Αθήνα γιατί τον κυνηγούσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον δράστη του αιματηρού περιστατικού συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας, που διατήρησε την ανωνυμία του. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο άτομο, το οποίο είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

«Η κοπέλα τον είχε παρατήσει, αλλά ξαναγύρισε. Οταν χώρισαν, αυτός πήγαινε και την παρακαλούσε. Δεν του έκανε τίποτα, δεν έδινε δικαιώματα» είπε για την άτυχη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τον ίδιο συγγενή, η 27χρονη είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα βιαιοπραγίας και μάλιστα μπροστά στο τρίχρονο κοριτσάκι που έχει αποκτήσει με τον 34χρονο δράστη, ο οποίος έχει «βρόμικο» παρελθόν. Ηταν ελεύθερος με αναστολή και περιοριστικούς όρους μετά τη σύλληψή του για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών Ρομά, που δρούσε στον Λούρο.

«Φταίει η Δικαιοσύνη που τον άφησε έξω. Είχε κάνει κλοπές, τσακωνόταν με όλο το χωριό. Το έπαιζε μπρατσαράς και μπράβος. Πριν από έναν χρόνο έδειρε τον υποδιοικητή της Αστυνομίας στη Φιλιππιάδα» λέει η μάρτυρας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της αδελφής της 27χρονης, το μοιραίο βράδυ η άτυχη γυναίκα ήταν στο σπίτι μαζί με το κοριτσάκι της και μια φίλη της. Μόλις μπήκε σε έξαλλη κατάσταση ο 34χρονος, η φίλη της πήρε το παιδί και έτρεξαν να κρυφτούν. Η 27χρονη έμεινε μόνη της με τον 34χρονο, ο οποίος άρπαξε το σκεπάρνι, τη χτύπησε με αυτό και έσπευσε να εξαφανιστεί. Ομως, συνελήφθη ύστερα από πολύωρες έρευνες και του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Espressonews.gr