Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας για την άτυχη 36χρονη

 
Σε ατύχημα δίχως την εμπλοκή άλλου οχήματος καταλήγει η πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας Αμφιλοχίας, για τον πνιγμό της Μαρίας Ιατρού στον Αμβρακικό κόλπο.

Στην... 

 
 
 
 
 
πραγματογνωμοσύνη αναφέρεται ότι δεν εντοπίστηκαν στον τόπο σημάδια ή ίχνη άλλου αυτοκινήτου. Υπήρχαν μόνο τα συμβατά ίχνη της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου της αδικοχαμένης μητέρας στην πλαγιά μετά την άκρη του δρόμου.

Το γεγονός ότι ο προφυλακτήρας και η πινακίδα του οχήματος βρέθηκαν στο ανάχωμα και το αυτοκίνητο είχε πορεία σε απόλυτη ευθεία προς την θάλασσα, δείχνει ότι είχε αναπτυχθεί μεγάλη ταχύτητα.

Το σημείο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 36χρονη γυναίκα, στο 2ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας-Βόνιτσας-Λευκάδας, δεν φωτίζεται τις νυχτερινές ώρες.

Η στροφή είναι τόσο απότομη, που αιφνιδιάζει τους οδηγούς με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί εκεί πολλά δυστυχήματα.

Αυτό είναι το πόρισμα στο οποίο κατέληξαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αμφιλοχίας και θα το αποστείλουν αρμοδίως στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, στο οποίο έχει δηλωθεί η εξαφάνιση της.

«Έχω πιει…»

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν αν η άτυχη Μαρία είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Η ίδια είχε αναφέρει στον ξάδελφο της σε μήνυμα που του είχε στείλει, ότι είχε πιει .

usay