Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Γ. Φαρμάκης: Ντροπή και μόνο ντροπή για το φερσιμό τους σε έναν εκλεγμένο δημότη που το μόνο του κίνητρο ήταν η προσφορά στον τόπο του!


Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΚ ΠΟΡΩΝ

Σήμερα ο πρόεδρος των Πόρων μου διεμήνυσε τα παρακάτω:

"Φίλε Γιώργο. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες να με μεταπείσεις χθες υπέβαλα την παραίτησή μου από την ΤΚ Πόρων. Θέλω να πιστεύω ότι έχεις καταλάβεις τους λόγους της παραίτησής μου. Σε... 
ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες να με συμπεριλάβεις στο ψηφοδέλτιο σου και σου εύχομαι υγεία και δύναμη στο έργο σου. Ελπίζω πως θα βρεθούμε ξανά κάτω από άλλες συνθήκες.  

Παπανικολάου Νίκος
Πρώην πρόεδρος Πόρων "
------------------------------

Εγώ αυτό που έχω να σχολιάσω είναι πως αντιλαμβάνομαι πλήρως τους λόγους που τον ώθησαν σε μια τέτοια ενέργεια και τους οποίους τόσο καθαρά περιγράφει στην σύντομη αλλά αποκαλυπτική επιστολή παραίτησής του. Δυστυχώς επαληθεύτηκαν πάλι όσα έχουμε καταγγείλει πολλές φορές, ότι ο Δήμος μας ζει σε ένα ιδιότυπο μεσαίωνα όσον αφορά την δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και το πως κάποιοι την ανατιλαμβάνονται. Ντροπή και μόνο ντροπή για το φερσιμό τους σε έναν εκλεγμένο δημότη που το μόνο του κίνητρο ήταν η προσφορά στον τόπο του!
Γ. Φαρμάκης

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης.

--------------------------------
Δήλωση παραίτησης του προέδρου των Πόρων.

ΩΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ.

Επειδή και οι ανθρώπινες αντοχές έχουν κάποια όρια. Επειδή δεν είμαι διατεθιμένος να αποτελώ το μαύρο πρόβατο του χωριού μου. Επειδή τίποτα από όσα ζήτησα για το καλό του χωριού (καθαριότητα, φωτισμός, δρόμοι κλπ) δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή δεν ανήκω στη συμπολίτευση.
Επειδή ο κύριος Δημόπουλος και οι σύμβουλοί του βρήκαν τρόπο να φορτώνουν στην πλάτη μου όλα τα στραβά των Πόρων, σήμερα δήλωσα την παραίτησή μου από πρόεδρος αλλά και από σύμβουλος της ΤΚ ΠΟΡΩΝ. Η εμπάθεια και η μικροπρέπεια στο πρόσωπό μου δεν θέλω να έχει δυσάρεστες συνέπειες στο χωριό μου. Εγώ πρόεδρος που να σκύβει το κεφάλι δεν υπήρξα ποτέ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους όλα αυτά τα χρόνια με έβγαζαν πρώτο σε σταυρούς, αλλά πρέπει να καταλάβουν οτι η αξιοπρέπεια είναι πάνω από όλα και δεν είμαι διατεθειμένος να τη χάσω επειδή σήμερα τον δήμο Δίου Ολύμπου τον διοικεί ο κος Δημόπουλος.
Εύχομαι καλή συνέχεια στον επόμενο πρόεδρο και καλή δύναμη στο έργο του. Παπανικολάου Νικος
Πρώην πρόεδρος ΤΚ ΠΟΡΩΝ.
--------------------------------