Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Όταν το ποδόσφαιρο… συναντά τον χορό!


Συνηθίζουμε να λέμε στο ποδόσφαιρο ότι υπάρχουν παίκτες οι οποίοι… χορεύουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Ο τίτλος του κειμένου, όμως, αυτή την φορά δεν ανταποκρίνεται σε αυτό… 

 
 
 
 
 
 
 
Η κόρη του πρώην διαιτητή και μέλους της ΚΕΔ Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, Εύα, αγωνίζεται ξανά στο τηλεοπτικό σόου «So you think you can dance»! Προκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα και έτσι σήμερα, Παρασκευή, θα λάβει μέρος σε ένα ακόμη live.
Όπως έγραψε και ο πατέρας της νεαρής χορεύτριας, στα social media: «Να σημειωθεί ότι ο ρόλος του κοινού είναι πιο καθοριστικός από ποτέ, καθώς οι τηλεθεατές καλούνται να ψηφίζουν πλέον ατομικά την αγαπημένη τους χορευτρια για να συνεχίσει και στο επόμενο live (μόνο οι 6 πρώτοι σε ψήφους συνεχίζουν απευθείας).
Αν πιστεύετε ότι η ΕYΑ ΣΩΜΑΡΑΚAΚΗ αξίζει να προχωρήσει μετά και το 5o live την Παρασκευή 23-6-2017 στον ANT1 στις 21:00, τότε αν μπορείτε, στηρίξτε την ψηφίζοντας την, κατά την ζωντανή μετάδοση, στέλνοντας SMS στο 54961 γράφοντας τον κωδικό S4 δίνοντας της 5 ψήφους Ή στο 54991 μία (1) ψήφο. Από σταθερό μπορείτε να την ψηφίσετε τηλεφωνώντας στο 9011515204 δίνοντας της μία (1) ψήφος».
Όλοι εμείς οι… ποδοσφαιρικοί, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εύα, αφού έχει το γονίδιο του ποδοσφαίρου μέσα της!