Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση για το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα

 
Σε συνέχεια της διαρκούς ενημέρωσής, το 4ο Π.Τ. Κ-Δ Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συνδιοργανώνει με το ΙΝ.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε., το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης και το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης, την Τετάρτη 21/06/2017 & ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης, εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

 
 
 
 
 
 
 
«Οι βασικές μεταρρυθμίσεις του Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος μετά το Ν.4336/2015 και το Ν.4387/2016 - Ενοποίηση Ταμείων – Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης – Πλασματικά Έτη - Παράλληλη Ασφάλιση – Απασχόληση Συνταξιούχων – Συντάξεις Θανάτου»

Το ΙΝΕ θα διαθέτει συμβούλους της Μονάδας , έτσι ώστε από τις 12 το μεσημέρι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να θέτουν ερωτήματα και προβληματισμούς που αφορούν είτε το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ) είτε εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκδήλωση, δεν είναι απαραίτητες.