Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πρώην πρόεδρος του Πιερικού Γ. Αθανασιάδης: "Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του για το ποιοι φταίνε για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας"

 
Σε δήλωση προέβη σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Γιώτης Αθανασιάδης με αφορμή τη χθεσινή εκλογική διαδικασία και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

"Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι εξαρχής η πρόταση μου ήταν να φέρουμε ένα νέο ΑΦΜ στον Πιερικό, γιατί γνωρίζοντας το ιστορικό του ΑΦΜ της ομάδας, ήμουν από τους πρώτους ως πρόεδρος που... 






προσπάθησα να ξεκινήσω την εκκαθάριση, ώστε να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση, αλλά βρήκα τέτοια εμπόδια μπροστά μου που βλέπω ότι θα είναι Γολγοθάς για την ομάδα αυτό το θέμα της εκκαθάρισης. 
Περιμένοντας βέβαια και τις πρόσφατες αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον υφυπουργό κ. Βασιλειάδη και με την νέα τροπολογία που ευνόησε μόνο την Παναχαϊκή, βλέπω ότι ο Πιερικός πάλι θα σέρνεται και θα ψάχνει να βρει τρόπους να κάνει την εκκαθάριση, πράγμα το οποίο το έχω ζήσει και βρήκα τέτοιο μεγάλο τείχος μπροστά μου που δεν υπήρχε διέξοδος, ώστε να επιτευχθεί η εκκαθάριση. Για αυτό το λόγο ήμουνα από τους πρωτεργάτες, ο οποίος λίγους μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα του 2017 ζήτησα να βρεθεί ένα νέο καθαρό ΑΦΜ, να μείνει η ιστορία και το έμβλημα του Πιερικού και να ανοίξει ο δρόμος για την άνοδο της ομάδας, προκειμένου να περπατήσει σε μεγαλύτερα σαλόνια και να μην παραμένει σε στασιμότητα.
Εύχομαι να μην συνεχίσει να σέρνεται στη Γ' κατηγορία και να βγει από το τέλμα.
 Μακάρι να μπορέσει η νέα διοίκηση να φέρει εις πέρας το θέμα της εκκαθάρισης, ώστε να καθαρίσει ο Πιερικός για να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να ξαναπάμε σύντομα σε νέα γενική συνέλευση και θα είναι λυπηρό τότε να πούμε ναι να έρθει το νέο ΑΦΜ, ενώ μπορούσαμε να το κάνουμε τώρα. Ο κ. Συμεωνίδης αφιλοκερδώς ήταν αυτός που διέθετε το ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής, προκειμένου να συμπράξει μαζί με τον Πιερικό, αλλά από τη στιγμή που αντιληφθήκαμε από την αντίδραση κάποιων φανατικών να μην γίνεται αποδεκτό αυτό, τότε αποσύραμε την πρότασή μας. 
Από εδώ και πέρα νομίζω ότι έχουμε όλοι μας την ευθύνη για την εκλογή της νέας διοίκησης του ΣΦΚ Πιερικός, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την εκκαθάριση, ώστε να μπορέσει η ομάδα να έχει άνοδο και να μην βρεθούμε πάλι στη δυσάρεστη θέση να πάμε σύντομα σε νέα γενική συνέλευση και να βρεθούμε σε αδιέξοδο, ενώ μας είχε δοθεί τώρα η μεγάλη ευκαιρία με το ΑΦΜ της Σεβαστής να το φέρουμε στον Πιερικό, να λύσουμε το πρόβλημα και να υπάρξει το κίνητρο για άνοδο.
Τελειώνοντας θέλω να τονίσω εκ μέρους μου ότι ο καθένας θα έχει την ευθύνη αν ο Πιερικός δεν μπορέσει να ξεκαθαρίσει με την υπόθεση της εκκαθάρισης  και θα βρεθούμε, το επαναλαμβάνω και το τονίζω για ακόμα μια φορά, στην δυσάρεστη θέση να ξανατρέχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε νέες γενικές συνελεύσεις και ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του για το ποιοι φταίνε για την σημερινή κατάσταση του Πιερικού".