Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Πρωτάθλημα ιππασίας με «βαριά» ονόματα

Θα μπορούσε να είναι μια συνάντηση εκατομμυριούχων, αλλά τελικά ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιππασίας, η λίστα συμμετεχόντων του οποίου απλώς ήταν από… 






χρυσό!

Από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, όλα τα βλέμματα του διεθνούς τζετ σετ στράφηκαν στην παραθαλάσσια πόλη Cascais κοντά στο Εστορίλ, στην Πορτογαλία, και ο λόγος ήταν ότι εκεί διεξήχθη για 12η χρονιά ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα για τους ιππείς ανά τον κόσμo.

Από το Longines Global Champion Tour, δεν θα μπορούσε να λείπει και η Αθηνά Ωνάση. Η 32χρονη, «χρυσή» κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση, δεν είναι απλώς γόνος πάμπλουτων οικογενειών, αλλά και λάτρεις της ιππασίας.

Ετσι, λοιπόν, τα κορίτσια με τα «βαριά» ονόματα, αλλά και κληρονόμοι αμύθητων περιουσιών από τη Σαουδική Αραβία και τη Βενεζουέλα βρέθηκαν ανάμεσα σε όσους αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος Ιππασίας στην Πορτογαλία. Καλά προετοιμασμένοι οι αθλητές με τα καλύτερα άλογα του κόσμου κλήθηκαν να υπερπηδήσουν εμπόδια και να κάνουν καλούς χρόνους με σκοπό τη νίκη.

Για τρεις ημέρες αναβάτες και αμαζόνες αγωνίστηκαν για να είναι οι καλύτεροι αλλά και για το 1,4 εκατ. ευρώ του χρηματικού επάθλου. 

Gossip-tv.gr