Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Πίτσα με μελιτζάνα, ντομάτα και μουστάρδα


Υλικά

1/2 κολοκυθάκι σε κύβους

1 κρεμμύδι σε κύβους

4 τομάτες σε κύβους

 
 
 
 
 
50 γραμμάρια μουστάρδα

10 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη

αλάτι και πιπέρι

1 έτοιμη ζύμη για πίτσα

2 πιπεριές (πράσινες και κόκκινες) σε κύβους

1 μικρή μελιτζάνα σε κύβους

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι.

Προσθέστε τα λαχανικά και ανακατέψτε τα μέχρι να μαγειρευτούν για 15 περίπου λεπτά.

Προσθέστε τη μουστάρδα και ανακατέψτε καλά με τα υπόλοιπα υλικά.

Προετοιμάστε τη έτοιμη ζύμη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βάλτε το μείγμα πάνω στη ζύμη.

Πασπαλίστε τη με παρμεζάνα και ψήστε τη στο φούρνο με κάτω αντίσταση και με αέρα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Η συνταγή αναφέρεται για έτοιμη ζύμη για πίτσα, αλλά παρόλα αυτά μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική ζύμη για πίτσα!
Το διαβάσαμε στο govastileto