Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Μάθετε από τα Οπτικά Ανδρεάδη γιατί οι φακοί επαφής είναι πιο βολικοί από τα γυαλιά


Σας έχει τύχει ποτέ να σας ενοχλούν τα γυαλιά σας στο γυμναστήριο ή σε οποιοδήποτε χώρο άθλησης; Αν ναι, τότε είστε μία από μας.

Τα γυαλιά εξυπηρετούν έναν πολύ σημαντικό και προφανή σκοπό - αλλά πολλές φορές μας δημιουργούν προβλήματα. Σε...










αυτό το άρθρο θα μάθουμε γιατί η ζωή με φακούς επαφής είναι καλύτερη, πολύ καλύτερη…

1. Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει όταν βάζετε μακιγιάζ στα μάτια σας.

Όσο και να προσπαθήσετε να βάψετε τα μάτια σας, με τα γυαλιά σας είναι μάταιο. Φορώντας φακούς επαφής το πρόβλημα αυτό λύνεται.

2. Μπορείτε να αναδείξετε το μακιγιάζ στα μάτια σας.

Ποιο είναι το νόημα να έχετε τονίσει με μακιγιάζ τα μάτια σας εάν δεν μπορεί κάποιος εύκολα να τα δει πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιών; Έτσι φορώντας φακούς επαφής οι γύρω σας είναι εύκολο να διακρίνουν το υπέροχο βλέμμα σας.

3. Μπορείτε να τρέξετε χωρίς τα γυαλιά σας να γλιστρούν από τον ιδρώτα.

Ο ιδρώτας στο πρόσωπό σας συν κάθε είδους σωματική κίνηση κάνει τα γυαλιά να κουνιούνται. Αυτό είναι σίγουρο ότι σας ενοχλεί και σας ζαλίζει ειδικά αν έχετε και αστιγματισμό. Έτσι οι φακοί επαφής είναι ιδανικοί για ανθρώπους που τους αρέσει η άθληση και οι εξωτερικές δραστηριότητες.

4. Οι φακοί επαφής φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.

Δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να λερώσετε τα γυαλιά σας όταν θέλετε να φιλήσετε ή να αγκαλιάσετε κάποιον, αν δεν έχετε φορέσει γυαλιά. Στην τελική θα καταλήξετε να τα βγάλετε και να προσπαθείτε να βρείτε τον φίλο σας που θα κάθεται δίπλα. Αφήστε που μετά από ένα φιλί μπορείτε να είστε κάπως έτσι.

5. Το πρόβλημα με τα επιρρίνια

Ένα μεγάλο πρόβλημα των ανθρώπων με τα γυαλιά είναι τα επιρρίνια. Τις περισσότερες φορές τα επιρρίνια είναι πολύ άβολα - ειδικά αν πρέπει να φοράτε τα γυαλιά σας κάθε στιγμή της ημέρας. Ένα άλλο ενοχλητικό με τα επιρρίνια είναι ότι αφήνουν σημάδια στο πρόσωπό σας.

6. Δεν θα έχετε λάμψη από το φλας της φωτογραφικής μηχανής σας.

Στις μέρες μας, τα social media γνωρίζουμε ότι έχουν ανθίσει και η αλληλεπίδραση τους στη ζωή του ανθρώπου είναι ένα φαινόμενο. Οι άνθρωποι με τα κινητά τους τηλέφωνα βγαίνουν φωτογραφίες κάθε στιγμή της ημέρας. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τα γυαλιά είναι η λάμψη από το φλας και δυστυχώς δεν είναι εύκολο να αφαιρεθεί με κάποιο φίλτρο Insta ή Photoshop. Φυσικά στις μέρες μας υπάρχουν φακοί που περιέχουν αντιθαμβωτικό φίλτρο που κόβει αυτή τη λάμψη.

πηγή lenshop.gr
https://lenshop.gr/post/151-6-logoi-poy-oi-fakoi-epafis-einai-pio-bolikoi-apo