Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Συνταξιούχος αστυνομικός έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε χαράδρα στην Καλαμπάκα

 
Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του ο συνταξιούχος αστυνομικός που έπεσε σήμερα το πρωί σε χαράδρα στην περιοχή της Τριγγίας Καλαμπάκας

Πρόκειται για... 

 
 
 
 
τον Αντρέα Γκιντέρσο και σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε στις 11 περίπου σήμερα το πρωί, όταν ο άτυχος άντρας στην προσπάθειά του να μαζέψει τσάι, παραπάτησε και έπεσε σε χαράδρα, από υψόμετρο 1.900 μέτρων.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού, υπό τον συντονισμό του Διοικητή Ευάγγελου Τσορλίδα.

Η προσέγγισή του ήταν αρκετή δύσκολη καθώς η περιοχή ήταν δύσβατη, με τους διασώστες να καταφέρνουν και να τον ανασύρουν στη 1 περίπου το μεσημέρι, χωρίς ωστόσο να έχει τις αισθήσεις του.Το λάστιχο το ασθενοφόρου που πήγε να τον παραλάβει 10 χλμ. έξω από την Καλαμπάκα στην περιοχή των Τριφυλλιών Κρύας Βρύσης.

Ασθενοφόρο άλλο δεν υπήρχε διαθέσιμο κι έτσι ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στην καρότσα ενός οχήματος του Δήμου Καλαμπάκας, που έτυχε να περνά από την περιοχή.

Πηγή: trikalanews.gr, tameteora.gr