Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Κατέπεσε αεροσκάφος της Αερολέσχης Λάρισας. Έρευνα για δύο επιβαίνοντες


Ένα ελαφρύ αεροσκάφος της Αερολέσχης Λάρισας κατέπεσε στην περιοχή των Δένδρων της επαρχίας Τυρνάβου και οι υπηρεσίες βρίσκονται εκεί ερευνώντας την περιοχή.

Τα... 

 
 
 
 
μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως -μάλλον- το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε, καθώς ενεργοποιήθηκε το σύστημα beacon, το οποίο εκπέμπει σήμα σε περίπτωση πρόσκρουσης ή συντριβής.

Σε συναγερμό βρίσκονται αυτή την ώρα οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο αγνοούμενους, εκ των οποίων ο ένας είναι ένας 34χρονος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και συγκεκριμένα σμηναγός που υπηρετεί στην Καλαμάτα, ενώ για το δεύτερο άτομο που είναι ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους, δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα ακόμη εάν επιβιβάστηκε σε αυτό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή των Δένδρων, Πλατανουλίων, φτάνοντας έως και τον Τύρναβο.

Το θρίλερ ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν το μονοκινητήριο έπρεπε να προσγειωθεί στην αερολέσχη Λάρισας και δεν προσγειώθηκε ποτέ… Τότε σήμανε αμέσως συναγερμός και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο επιβατών, ηλικίας γύρω στα 40.

Έρευνες διεξάγονται τόσο από αέρος, όσο και από το έδαφος, ενώ οι περιοχές στις οποίες έχουν επικεντρωθεί είναι τα Δένδρα και Πλατανούλια.

Συναγερμός έχει σημάνει και στις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.