Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Έκλεβαν καύσιμα από δημοτικά αυτοκίνητα και τους έπιασαν στα πράσα - Η Αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες πριν «αδειάσουν» το αμαξοστάσιο


Πήγε να φύγει με τα μπιτόνια στο πορτμπαγκάζ, αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες. Ο λόγος για έναν 46χρονο από την... 








Σπερχειάδα, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα, λίγο μετά τις 22:00 χθες βράδυ, να κλέβει καύσιμα από τα αυτοκίνητα του δήμου, που ήταν στο χώρο του αμαξοστασίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες ήταν δυο. Ο ένας φυλούσε τσίλιες και ο άλλος είχε πάει στο πίσω μέρος του αμαξοστασίου με τα μπιτόνια και με ένα λάστιχο.

Για κακή τους τύχη, όμως, τους αντιλήφθηκε υπάλληλος του δήμου, που πέρασε τυχαία από το σημείο, και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε τάχιστα.

Όταν οι δράστες είδαν το περιπολικό να έρχεται, ο ένας έφυγε πεζός μέσα στο σκοτάδι, ενώ ο άλλος μπήκε στο αυτοκίνητο, που ήταν με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και τα μπιτόνια φορτωμένα και έβαλε μπρος για να φύγει.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Σπερχειάδας πρόλαβαν όμως και τον έκλεισαν με το περιπολικό, ακινητοποίησαν το όχημα και ταυτόχρονα πέρασαν χειροπέδες στον 46χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, αφού έχει κατηγορηθεί για τη ληστεία του ταχυδρόμου στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού και άλλα αδικήματα, παρόλα αυτά, κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Αξιοσημείωτη είναι και η προσπάθεια που καταβάλλουν και οι αστυνομικοί του Α.Τ. Σπερχειάδας, οι οποίοι τόσο στο χθεσινό συμβάν όσο και στο περιστατικό της Παλαιοβράχας με τα αδέσποτα σκάγια, που τραυμάτισαν οικογένεια, αντέδρασαν άμεσα και συνέλαβαν τους δράστες.

lamiarpoert.gr