Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Οι Αλβανοί κακοποιοί που μπήκαν στο σπίτι της Τέτας και την σακάτεψαν


Είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στο φως τα πρόσωπα των κακοποιών αυτών στοιχείων που χτυπούσαν σπίτια αναγνωρίσιμων συμπολιτών μας. Πρόκειται για μια πολύ σκληρή ομάδα από Αλβανούς κακοποιούς που δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν μέχρι και όπλα για να εξασφαλίσουν την λεία τους.

Πριν... 






από έναν χρόνο και κάτι μήνες, ανήμερα Μεγάλης Πέμπτης η Τέτα Καμπουρέλη μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη. Οι συγκεκριμένοι κακοποιοί αφού κατάφεραν να μπουν στο σπίτι επιτέθηκαν στον άντρα της «Εθνικής μας Νυχους» και αφού τον σακάτεψαν στο ξύλο απέσπασαν από το σπίτι τους στα Νότια Προάστια, σοβαρό χρηματικό ποσό αλλά και ρολόγια μεγάλης αξίας μαζί με κοσμήματα της Τετας. Έναν χρόνο μετά κάποιοι διαφεύγουν της σύλληψης. Κάποιοι εντοπίστηκαν και είναι ήδη στη φυλακή. Μάλιστα προχθές σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία κάλεσε τον Γκουρούση στο τμήμα ασφαλείας του Ελληνικού προκειμένου να αναγνωρίσει ένα από αυτά τα κουμάσια.

Οι φωτογραφίες βγαίνουν στην επιφάνεια για πρώτη φορά. Όσοι γνωρίζετε κάτι παραπάνω είναι καλό να ενημερώσετε αμέσως την αστυνομία της περιοχής σας. Πρόκειται για επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία που πρέπει να καταλήξουν εκεί που τους αρμόζει… Στη φυλακή!