Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Τον χτύπησε με ξύλο και του έβγαλε το μάτι – Δράστης ένας 15χρονος που κρύβεται


Ένας 29χρονος άνδρας έχασε το μάτι του μετά από χτύπημα που δέχτηκε με ένα ξύλο από 15χρονο νεαρό. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Βενιζέλειο…

 
 
 
 
 
 
 
αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία η ζημιά που υπέστη ήταν ανεπανόρθωτη και η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 15χρονος είναι βαριά σωματική βλάβη. Ο ανήλικος διαφεύγει της σύλληψης όμως οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τρία άτομα – ανάμεσα στα οποία και ο πατέρας του – τα οποία ήταν παρόντα στο περιστατικό και φέρονται να εξύβρισαν τον 29χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 29χρονος έμαθε ότι ο 15χρονος και οι δικοί του τον κατηγορούσαν ότι είχε βάλει μία φωτιά έξω από την μάντρα τους . Θέλησε να πάει να ζητήσει τον λόγο για όσα του απέδιδαν κουβέντα στην κουβέντα ξέφυγε η κατάσταση και τότε ο 15χρονος άρπαξε ένα ξύλο και τον χτύπησε στο μάτι. Το γλέντι κατέληξε σε συμπλοκή


Με άσχημο τρόπο έληξε το γλέντι σε οικισμό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες , κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί και αφού η ώρα είχε προχωρήσει, υπήρξε συμπλοκή, τουλάχιστον 6-7 ατόμων.

Μάλιστα τουλάχιστον ένας άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όπου και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο του καυγά μετέβησαν αστυνομικοί, ωστόσο δεν έγινε επίσημη καταγγελία.

Πηγή: cretalive.gr