Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

“Καυγάς” ΝΔ – Μαξίμου για τις διακοπές Τσίπρα

 
Άλλο ένα σημείο “τριβής” μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται πως είναι το που κάνει τις διακοπές του ο πρωθυπουργός. Η Νέα Δημοκρατία με νεότερο σχόλιό της επανέρχεται, εκφράζοντας απορία που ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκαλύπτει το μέρος που παραθερίζει.

«Ο... 

 
 
 
 
κ. Τσίπρας ασφαλώς έχει δικαίωμα να κάνει διακοπές όπως κάθε πολίτης. Αλλά γιατί άραγε ο κ. Τσίπρας δυσκολεύεται να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το που έκανε διακοπές;». Μαξίμου: Μήπως να σας πούμε τι έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε; Σοβαρευτείτε

Με άκρως ειρωνική διάθεση αλλά και σκληρή γλώσσα ήρθε η απάντηση της κυβέρνησης σε ανακοίνωση που είχε βγάλει νωρίτερα για το θέμα η Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό να αποκαλύψει που βρισκόταν τις ημέρες που ξέσπασε η φωτιά στην ανατολική Αττική.


Αφορμή για την ανακοίνωση της ΝΔ φαίνεται πως αποτέλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παραπολιτικά, το οποίο είχε τίτλο «Καμμένος-air για τον εξαφανισμένο πρωθυπουργό» και υποστηρίζει ότι ο υπουργός Άμυνας «»δάνεισε» το Χιούι «του» στον Τσίπρα για να επιστρέψει».

Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε το Μαξίμου να ενημερώσει «για το που ήταν ο κ. Τσίπρας όταν στη χώρα μαίνονταν οι καταστροφικές πυρκαγιές και κανείς δεν γνώριζε που βρίσκεται ο πρωθυπουργός». Κάλεσε επίσης τον ίδιο τον πρωθυπουργό να αποκαλύψει που έκανε διακοπές και που ήταν τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς και αν διαψεύδει πως πέταξε με στρατιωτικό ελικόπτερο από τον τόπο διακοπών του στον τόπο της πυρκαγιάς.

Πηγή: www.newsit.gr