Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΡΑΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ

Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά δημόσιοι υπάλληλοι στην Ινδία αναγκάστηκαν να δουλεύουν φορώντας κράνη, καθώς η οροφή ήταν έτοιμη να πέσει στα κεφάλια τους.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του γραφείου στο... 

Bihar της Ινδίας δούλευαν σε ένα ερειπωμένο κυβερνητικό κτήριο, όπου διαρκώς έπεφταν κομμάτια σοβά από το ταβάνι με αποτέλεσμα ήδη να έχουν τραυματιστεί μερικοί υπάλληλοι.

Όταν μάλιστα ένας από τους υπαλλήλους αποφάσισε να καλέσει στα κεντρικά για να αναφέρει τις φθορές και τους τραυματισμούς, εκείνοι τους είπαν πως είναι αδύνατο οι εργαζόμενοι να λείψουν από την δουλειά τους.

Είναι παλιό το κτίριο. Οι τοίχοι και η οροφή είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Οι σοβάδες πέφτουν λόγω της υγρασίας και του νερού από την βροχή. Η οροφή μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή. Έτσι αφού δεν μπορούμε να λείψουμε από τις δουλειές μας φοράμε κράνη» δήλωσε ο υπάλληλος Amit Kumar Pandey στους δημοσιογράφους. 


Μετά από δημοσίευση βίντεο οι Αρχές υποσχέθηκαν πως θα μεταφέρουν το γραφείο σε άλλο κτήριο, ενώ μάλιστα δήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για τη δημοσιοποίηση του θέματος από τους υπαλλήλους που φαίνονται στο βίντεο.


eleftherostypos