Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

15χρονη Ελληνίδα αθλήτρια διεκδικεί την κορυφή της Ευρώπης


Το χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες kick boxing διεκδικεί αύριο Σάββατο, η 15χρονη ελληνίδα πρωταθλήτρια κόσμου Σεμέλη Ζαρμακούπη.

Η... 

Σεμέλη Ζαρμακούπη που μετέχει στην κατηγορία kick light - 46 κιλά - ξεκίνησε από την 16άδα νικώντας την πρωταθλήτρια από την Ρωσια.

Πέρασε στην οχτάδα και νίκησε την πρωταθλήτρια από την Ουγγαρία.

Πέρασε στην τετράδα και έπαιξε τον ημιτελικό κόντρα στην πρωταθλήτρια από την Πολωνία την οποία νίκησε και έχει κατοχυρώσει το ασημένιο μετάλλιο

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ο... τυφώνας Σεμέλη Ζαρμακούπη διεκδικεί το χρυσό έναντι της πρωταθλήτριας από την Αυστρία.

«Ο τελικός της Σεμελης θα γινει αύριο το πρωί. Εχουμε έναν τραυματισμο διαστρεμματος στο πόδι ελπίζω να το ξεπεράσουμε και να αγωνισθούμε» έγραψε ο προπονητής της και πατέρας της Νίκος Ζαρμακούπης στο facebook.

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα διεξάγεται στα Σκόπια από τις 02-10/09/2017 υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του kick boxing (WAKO).

To Σεπτέμβριο του 2016 η 14χρονη τότε Σεμέλη είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων που διεξήχθη την Παρασκευή στο Δουβλίνο.

Αυτή ήταν η πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και κέρδισε το χρυσό στο kick boxing μετέχοντας σε δυο τελικούς και με εκπληκτική παρουσία ( πέντε νίκες σε πέντε αγώνες).

thetoc