Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

«ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



  
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε για μια ακόμη φορά η Γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης των πολυάριθμων Εθελοντών Αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Η δεύτερη για το 2017 Εθελοντική Αιμοδοσία την... 
 












Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, που άψογα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αιμοδοτικό Τμήμα του Γ.Ν.Ν. Κατερίνης, έδωσε την ευκαιρία σε μέλη και φίλους του Συλλόγου, ιδιαίτερα στη Νεολαία, να ανταποκριθούν συνειδητά και με ανιδιοτέλεια στον ιερό σκοπό της κορυφαίας πράξης ανθρωπισμού. Δυναμικό, λοιπόν ,το παρόν και αισιόδοξο το μήνυμα.  




  Η Εφορία Αιμοδοσίας της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συνεχίζει δυναμικά και με συνέπεια την προσπάθεια και το έργο της με σκοπό τη διάδοση της ιδέας του Εθελοντή Αιμοδότη, που αποτελεί πολύτιμη αξία, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς μας. Εγγυάται τη χρηστή, όπως πάντα, και με ευαισθησία διαχείριση της Τράπεζας Αίματος προς όφελος των συμπολιτών μας και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα. Θέλοντας να συγχαρεί τους Αιμοδότες της για το δυναμικό παρόν τους, έδωσε έπαινο στους παλαιότερους από αυτούς, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά τους. Τιμήθηκε ο: Λογγινίδης Ιωάννης. Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία και η συνεργασία στην Εθελοντική Αιμοδοσία με το Σύλλογο «Βενιαμίν».
 


Το διοικητικό συμβούλιο της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ευχαριστεί θερμά όλους για το ενδιαφέρον και την αυθόρμητη παρουσία τους.