Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Γιάννης Πλούταρχος: Μιλά για το γιο του που τραγουδά και ρίχνει το Instagram - ΒΙΝΤΕΟ

 
O Γιάννης Πλούταρχος θα ανέβει πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι αφού θα συμμετέχει ως τραγουδιστής στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες». Ο τραγουδιστής με αφορμή το νέο του βήμα, μίλησε... 

 
 
 
 
 
στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γιο του ο οποίος κάνει θραύση στο Instagram ανεβάζοντας βιντεάκια που τραγουδάει.

Αρχικά, ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε για την ενασχόληση του γιου του με την μουσική και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει επαγγελματικά το τραγούδι λέγοντας «Ό,τι τον φωτίσει ο Θεός αυτή τη στιγμή έχει άλλη προτεραιότητα, είναι ποδοσφαιριστής, τερματοφύλακας ασχολείται με το ποδόσφαιρο και έχει βάλει άλλους στόχους. Τώρα, αν ο δρόμος τον φέρει σ’αυτόν τον χώρο, καλό θα είναι να το κάνει, να το κάνει σωστά και απ’εκεί και πέρα, τα όνειρα δικά του είναι, δεν θα του πω εγώ τι πρέπει να κάνει. Είναι καλός αλλά ακόμη είναι άγουρος, θα ωριμάσει». Ενώ μοιράστηκε με το κοινό και τη συμβουλή που του έχει δώσει ως πατέρας αλλά και τραγουδιστής «Να αγαπάει και να σέβεται τον κόσμο».

Όσο για το αν ο γιος του τον ρωτάει πριν ανεβάσει ένα βίντεο στα social media η απάντηση είναι… όχι. «Όχι, μάλιστα το βίντεο που ανέβασε να τραγουδά το είδα όταν είχε ήδη ανέβει και πήγα στο δωμάτιο του», εξήγησε ο Γιάννης Πλούταρχος.



peoplegreece