Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Προκλητικές δηλώσεις προέδρου τουρκόφρονου κόμματος στην Ελλάδα: «Αυτή η περιοχή ήταν τουρκική και θα παραμείνει…» (video)

Πολλοί Μητροπολίτες μάλιστα είχαν προειδοποιήσει τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πώς μετά την ψήφιση του εν λόγο νομοσχέδιο τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, θέλοντας να καταδείξουν πώς οι πολιτεία θα πρέπει να σέβεται την Εκκλησία, όταν μάλιστα τυγχάνει της αποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Πρώτος λοιπόν φέρεται να έστειλε το μήνυμα του στους Συριζαίους ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλος. Όταν χθες ολοκληρώθηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου για την 105η επέτειο της απελευθέρωσης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό, και αφού πήρε το αντίδωρο, ο βουλευτής Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης επιχείρησε να ασπαστεί τον Μητροπολίτη. Τότε, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Kozan.gr» ο κ.κ. Παύλος, παρουσία πολλών πιστών αρνήθηκε τον ασπασμό λέγοντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου πώς «οι ασπασμοί δεν χρειάζονται όταν ψηφίζονται τα αισχρά». Είναι ίσως το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πώς θα ακολουθήσουν και άλλα. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ ήταν αυτός που κάλεσε του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην πατήσουν το πόδι τους στην Εκκλησία αν ψηφίσουν το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου, ενώ «πυρά» έχουν εκτοξευτεί και από άλλους Μητροπολίτες....

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/o-mitropolitis-servion-ke-kozanis-xapostile-voulefti-tou-syriza-i-aspasmi-den-chriazonte-otan-psifizonte-ta-eschra/ © www.elkosmos.gr

Ο πρόεδρος του τουρκόφρονου ΚΙΕΦ προέβη σε μια απίστευτη δήλωση σε εκδήλωση σουνιτών που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Δέρειο. Ο πρόεδρος του Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) Μουσταφά Αλή Τσαούς σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει μέσα από την ιστοσελίδα του το...






Rodop Ruzgari.
Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση σουνιτών που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Δέρειο στις 7 Οκτωβρίου ο Αλή Τσαούς κατά τη διάρκεια ομιλίας του δήλωσε ότι «Αυτή η περιοχή για αιώνες ήταν τουρκική και αύριο θα παραμείνει ως τουρκική».
Η ιστοσελίδα tourkikanea.gr που μετάφρασε το κείμενο κάνει λόγο για δήλωση που παραπέμπει στην φράση «Kıbrıs Türktür, Türk kalacak» («Η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική») που φώναζε ο όχλος στην Τουρκία όταν έσπαγε τα μαγαζιά των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη το 1955.
 Η ίδια ιστοσελίδα συνδέει μάλιστα την παραπάνω φράση με την προκλητική δήλωση του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ όταν τον Μάιο του 2016 «ευχόταν» ο Μουσταφά Αλή Τσαούς να γίνει ο «νέος Ντενκτάς της Θράκης».
Όλα αυτά συμβαίνουν δημόσια χωρίς κανενός υπεύθυνου να ιδρώνει το αυτί. Πως θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν κάτι, όταν οι ίδιοι είναι αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Οι ίδιοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις συνθήκες για όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στην πατρίδα μας.