Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ - ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 43ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΣΚΕΝΗ


Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο από τον αδόκητο χαμό του Βασίλη - Υπέστη ανακοπή καρδιάς

Σοκ έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο ο αδόκητος και πρόωρος χαμός του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. Ο Βασίλης Μπεσκένης, πολιτικός συντάκτης στον Σκάι, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί...  

 
 
 
έπειτα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 43 ετών.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Μπεσκένη, ενός πολύ αγαπητού δημοσιογράφου, έχει βυθίσει στη θλίψη τους συναδέλφους του και όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Με μηνύματά τους στα social media, οι δημοσιογράφοι εκφράζουν την οδύνη τους για τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη.

Μόλις χθες, ο Βασίλης Μπεσκένης βάπτισε τον μικρό του γιο, γεγονός που κάνει ακόμη πιο τραγικό το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του.
Οι εργαζόμενοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και στο protothema.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Μπεσκένη.

Για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, η ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά είναι δύσκολο να βρεις λόγια. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη.

Ο Βασίλης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».