Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Πως έγινε γνωστή η τραγωδία με τον αστυνομικό που σκότωσε πεθερά, γυναίκα το 4χρονο αγγελούδι του και αυτοκτόνησε - ΒΙΝΤΕΟ

 
Αστυνομικός σκότωσε στους Αγίους Αναργύρους, σκότωσε σύζυγο, πεθερά και παιδί. Το περιστατικό συνέβη μέσα σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ευρυπίδου και Αγίας Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρου

Σύμφωνα με... 

 
 
 
 
 
 
τις πρώτες πληρφορίες αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε, δολοφόνησε την κόρη, τη σύζυγο και την πεθερά του μέσα στο σπίτι τους και μετά αυτοκτόνησε.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 14:00 από συγγενείς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν δερματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Γιατρός ήταν και η πεθερά του δράστη και αυτόχειρα.

Η τραγωδία παίχτηκε στο διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφου σπιτιού όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας μαζί με την σύζυγο του και το κοριτσάκι τους, στην οδό Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, ενώ τα πεθερικά του έμεναν στον 1ο όροφο και στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα.

Ένας 40χρονος αστυνομικός Χρήστος Ζ., που υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στη Βουλή των Ελλήνων στην προσωπική φύλαξη του Σημίτη εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο του Ελένη Χ. που ήταν γιατρός σε μεγάλο νοσοκομείο, την πεθερά και το 3,5 ετών παιδί του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο αστυνομικός και το παιδί του βρέθηκαν νεκροί στο υπνοδωμάτιο, ενώ σύζυγος και πεθερά, που ήταν και οι δυο γιατροί, εντοπίστηκαν νεκρές σε άλλους χώρους του σπιτιού.

Η γυναίκα του αστυνομικού ήταν γιατρός - δερματολόγος, ενώ γιατρός ήταν και η πεθερά του.

Οι πληροφορίες λένε πως ο αρχιφύλακας πρόσφατα είχε περάσει και από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΛ.ΑΣ χωρίς να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Ο αστυνομικός κατάγεται από την Αιωλοακαρνανία , τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα.

Αυτήν την ώρα, αστυνομικοί είναι στο σημείο και προσπαθούν να καταλάβουν τί ακριβώς έχει συμβεί, ενώ στη γειτονιά όλοι είναι συγκλονισμένοι.

Τι όπλισε το χέρι του δράστη

Ως προς το κίνητρο των δολοφονιών, πληροφορίες που συνέλεξαν αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι βρίσκονται στον τόπο της τραγωδίας και ερευνούν την υπόθεση, κάνουν λόγο για διαφορές που πιθανόν είχε με τα πεθερικά του και οι οποίες εξετάζονται από την Ασφάλεια Αττικής.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι.

Πως βρήκαν τα πτώματα - Μαρτυρία σοκ

Σοκάρει η μαρτυρία του εξαδέλφου της άτυχης συζύγου του αστυνομικού που σκότωσε τη γυναίκα, την κόρη και την πεθερά του και μετά αυτοκτόνησε. Όπως αναφέρει ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε την πρωτοφανή τραγωδία που εξελίχθηκε στους Αγίους Αναργύρους.

«Σκαρφάλωσα από το πλάι, στην σκάλα την εξωτερική και είδα μέσα ότι ήταν ανοιχτή η πόρτα η κεντρική και είδα την κοπέλα μέσα, οπότε τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα» δήλωσε. «Η μητέρα με την κόρη στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας το μεγάλο και ο πατέρας γονατισμένος μπροστά» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, τις δηλώσεις αυτές είχε επιβεβαιώσει αυτόπτης μάρτυρας, τονίζοντας ότι ο εξάδελφος της γυναίκας του αστυνομικού είδε τα πτώματα από τον φεγγίτη και στη συνέχεια αποφάσισε με άλλο κόσμο να σπάσουν την πόρτα και να μπουν στο σπίτι.

«Κάποιος ξάδελφος της κοπέλας κοίταξε από τον φεγγίτη και τους είδε ξαπλωμένους μέσα. Και αποφασίσανε να σπάσουνε την πόρτα για να μπούνε μέσα. Και τους βρήκαν ξαπλωμένους κάτω. Είπαμε να μην πειράξουμε τίποτα, φωνάξανε την αστυνομία. Χθες το βράδυ άκουσαν κάποια συμπλοκή. Κάποια γυναίκα άκουσε και κάποιους πυροβολισμούς αλλά είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία από ότι μου είπανε» ανέφερε ο άνδρας.

Η μαρτυρία του γείτονα

Ενας περίοικος περιγράφει στην κάμερα πως οι συγγενείς της άτυχης οικογένειας βρήκαν την σύζυγο, την πεθερά και την κόρη του αστυνομικού νεκρές στο δωμάτιο.

Μόλις τις βρήκαν ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.. Χθες αργά την νύχτα, αφηγείται ο γείτονας της οικογένειας, μια ηλικιωμένη γυναίκα άκουσε πυροβολισμούς αλλά κανείς δεν ειδοποίησε την αστυνομία.

Η μαρτυρία γειτόνισας

Ήταν «ήσυχοι άνθρωποι», δήλωσε μία γειτόνισσα. Μάλιστα, για τον αρχιφύλακα είπε ότι ήταν «ένας κύριος, που έπαιρνε το παιδάκι του με το καροτσάκι και το έκανε βόλτα». Όσο για την πεθερά του δράστη, είπε ότι ήταν μια γυναίκα, η οποία «είχε χάσει δικό της άνθρωπο πριν 5-6 χρόνια. Είχε χάσει τον γιο της σε ηλικία 40 ετών από ανακοπή καρδιάς».

«Μια χαρά ήταν οι άνθρωποι. Δεν ξέρω πόσα χρόνια έμεναν μαζί. Και η γιαγιά πρόσεχε την εγγονή», συμπλήρωσε η εν λόγω γειτόνισσα, η οποία συμπλήρωσε ότι «η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις και τίποτα εσύ, για όσα γίνονται μέσα στο σπίτι».


Αυτός είναι ο αστυνομικός