Μοσχάρι με σάλτσα σόγιας, πιπεριές και λιαστές ντομάτες για ένα απολαυστικό μεσημεριανό...
Τι θα χρειαστείς
Τι θα χρειαστείς
- 2 μοσχαρίσια φιλέτα κομμένα σε κομμάτια
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κύβο με ζωμό μοσχαριού
- ¼ του φλιτζανιού ζεστό νερό
- 1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
- ½ του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 μεγάλες πράσινες πιπεριές χοντροκομμένες
- 397γραμ. λιαστές ντομάτες
- 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλάκι του γλυκού λευκή ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Πως θα το φτιάξεις
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε το κρέας μέσα στο τηγάνι και άφησε μέχρι να ροδίσει ανακατεύοντας. Ανακάτεψε το κύβο με το νερό μέχρι να διαλυθεί. Στην συνέχεια πρόσθεσε και το καλαμποκάλευρο μέσα και ανακάτεψε μέχρι να διαλυθεί και αυτό.
Πρόσθεσε το μίγμα στο τηγάνι .Πρόσθεσε στο τηγάνι τις λιαστές ντομάτες, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, την σάλτσα σόγιας, την ζάχαρη και το αλάτι. Κάλυψε το τηγάνι σου και μαγείρεψε σε υψηλή θερμότητα για 3-4 ώρες. Βγάλε το κρέας σου από το τηγάνι και σέρβιρε σε πιάτα μαζί με τα λαχανικά που έχει μέσα.