Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Άγιοι Ανάργυροι - Οικογενειακή τραγωδία: Ήταν μία πολύ καλή γιατρός

 
Σοκ από την τριπλή δολοφονία Η 49χρονη εργαζόταν ως ρευματολόγος στο ΙΑΣΩ General - «Ήταν μία πολύ καλή γιατρός και έδειχνε πολύ καλά με το σύζυγό της», δηλώνουν οι... 



 
 
 
συνάδελφοί τηςΣοκαρισμένοι και συντετριμμένοι δηλώνουν οι συνάδελφοι της 49χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε από το σύζυγό της μαζί με το 4χρονο παιδί και τη μητέρα της, στους Αγίους Αναργύρους.

Η 49χρονη ήταν ρευματολόγος και εργαζόταν στο ΙΑΣΩ General. Όπως ανέφεραν οι συνάδελφοί της, η άτυχη γυναίκα ήταν μία πολύ καλή γιατρός και φαινόταν να έχει εξαιρετική σχέση με τον σύζυγό της.

Εκείνος ήταν πολύ ευγενικός και έδειχνε να ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη και για το λόγο αυτό σοκαρίστηκαν από την είδηση της τριπλής δολοφονίας.

Ο 46χρονος αστυνομικός σκότωσε τη 49χρονη σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του, πριν βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το βασικό σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ αναφορικά με τα αίτια της πρωτοφανούς τραγωδίας έχουν να κάνουν με οικογενειακές διαφορές. Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε μια μόνιμη εστία εντάσεων ανάμεσα στον αστυνομικό και την πεθερά, οι οποίες αφορούσαν το διαμέρισμα στο οποίο έμενε η πεθερά. Ο αστυνομικός φέρεται να επιθυμούσε να φύγει η μητέρα της γυναίκας του από το συγκεκριμένο σπίτι προκειμένου να γίνει ιατρείο για τη σύζυγό του, η οποία ήταν γιατρός. Ένα άλλο σενάριο που εξετάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι ο γαμπρός να ήθελε η πεθερά του να του γράψει άλλο ακίνητο. Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο μιας έντασης που προέκυψε από τα παραπάνω ανάμεσα στον γαμπρό και την πεθερά, εξετάζεται το ενδεχόμενο η σύζυγος να ζήτησε τη διακοπή του γάμου ή την απομάκρυνση του συζύγου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του αστυνομικού.

Τότε, ο αστυνομικός έριξε δύο εκφοβιστικές βολές και μετά πυροβόλησε τη γυναίκα του τρεις φορές στο στήθος. Κατόπιν, φέρεται να καταδίωξε την πεθερά του, την οποία σκότωσε με δύο σφαίρες στο σαλόνι. Εν συνεχεία, κατευθύνθηκε στον δωμάτιο της 3,5 ετών κόρης του και την σκότωσε με μία σφαίρα. Μετά, και αφού πέρασε περίπου μιάμιση ώρα φέρεται να γονάτισε στο δωμάτιο της κόρης και να αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στα σαγόνι του.