Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας για την υπόθεση με τη νεκρή γυναίκα στη λίμνη Τριχωνίδα:«Ανοίγουν τα στόματα, είναι καλοστημένη δολοφονία»


«Μόνο σε αυτοχειρία δεν οδηγούν τα στοιχεία» για το θάνατο της 44χρονης, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειάς της Ειρήνης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της πριν λίγες μέρες σε περιοχή κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία..

  
 
 
Ο B.Ταουξής έκανε λόγο για «καλοστημένη δολοφονία», επικαλούμενος τόσο τις αστυνομικές όσο και τις έρευνες που πραγματοποιεί ο ίδιος, ως νομικός της οικογένειας.

Εκλαμβάνοντας ως δεδομένο ότι πρόκειται για δολοφονία, οι έρευνες κινούνται πλέον στο «από πού προήλθε και πώς στήθηκε η επιχείρηση», συμπλήρωσε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τέλος, όπως είπε, έχει ζητηθεί η επίσπευση των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δώσει κάποιες πρώτες απαντήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου.

Αναφερόμενος στη μαρτυρία για καβγά της 44χρονης με δύο άνδρες είπε: «Ανοίγουν τα στόματα και η μικρή, κλειστή κοινωνία θα καταθέσουν σημαντικά κομμάτια για να συντεθεί το παζλ».

Στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση να της δώσανε φάρμακα για να είναι σε καταστολή μέσα στο αυτοκίνητο είπε: «Δεν τα έχουμε δει αυτά; Σε πολλές περιπτώσεις».

Η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.