Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Στις 18 Μαρτίου το συλλαλητήριο στον ΟΗΕ για την Μακεδονία


Ο αντιπρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής, Δημήτρης Φιλιππίδης, ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ότι την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 2:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη το συλλαλητήριο της Ομογένειας για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων. 
Το... 
 






συλλαλητήριο, όπως αναφέρει, διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και από την Παμμακεδονική Ενωση Αμερικής σε συνεργασία με Ομοσπονδίες από όλη την Αμερική. 
Το θέμα της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και στην πανομογενειακή συγκέντρωση για την παρέλαση που επρόκειτο να συγκληθεί στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια το βράδυ της Πέμπτης και λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του Εθνικού Κήρυκα. 
Η παρέλαση για την 197η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στην Πέμπτη Λεωφόρο και ένας εκ των τελεταρχών ενδέχεται να είναι ο αστέρας του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο αντιπρόεδρος της Παμμακεδονικής Ενωσης Δημήτρης Φιλιππίδης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρος Γαλάτουλας, όπως έγραψε ο «Ε.Κ.» συμμετείχαν στα πρόσφατα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και μάλιστα είχαν διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. 
«Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Κανείς να μην λείψει από το προσκλητήριο για την πατρίδα μας. Καμιά χρήση του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια» αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Φιλιππίδης. Παράλληλα, καλεί όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στους κόλπους των εθελοντών για την διοργάνωση του συλλαλητηρίου να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω μηνύματος στην σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/dimitris.filippidis.12