Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Τροχαίο με την Πόρσε: Το ραντεβού με τον Χάρο για 4 άτομα. Τι ζητά ο άτυχος πατέρας



Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε σύζυγο και παιδί, όταν η Πόρσε του γιου τού «Mr Jumbo» καρφώθηκε στο σταθμευμένο Ι.Χ. του

Οι εφιαλτικές μνήμες από το δυστύχημα που έγινε ακριβώς πριν από έναν χρόνο, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, όταν... 

 
 
 
η Πόρσε του γιου τού «Mr Jumbo» Απόστολου Βακάκη καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου και έκοψε το νήμα της ζωής της συζύγου του και του μόλις δυόμισι ετών γιου τους, αναβίωσαν χθες στην αίθουσα του Πρωτοδικείου Αθήνας.

Ο σύζυγος της 33χρονης, που έχασε τη ζωή της μαζί με το παιδί τους, αξιώνει περίπου 2.000.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων προσώπων του και 1.300.000 ευρώ διεκδικούν οι υπόλοιποι συγγενείς. Στη συζήτηση της αγωγής ο 41χρονος, που είδε την οικογένειά του να χάνεται μέσα σε μια κόλαση φωτιάς, έδωσε κανονικά το «παρών», σε αντίθεση με τον ισχυρό άνδρα των Jumbo Απόστολο Βακάκη, που έχασε στο φρικτό δυστύχημα τον γιο του και κληρονόμο της «αυτοκρατορίας» καταστημάτων, ο οποίος δεν παρέστη.

Η δικηγόρος της ασφαλιστικής εταιρίας συνομολόγησε την υπαιτιότητα και δήλωσε παράσταση μέχρι του ποσού των 2.600.000 ευρώ συνολικά προς όλους τους ενάγοντες. Αυτό σημαίνει ότι, αν το δικαστήριο επιδικάσει μεγαλύτερο ποσό, το υπόλοιπο θα πρέπει να αναζητηθεί από την οικογένεια Βακάκη.

Αγαπημένη οικογένεια

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πρώτος ξάδελφος της αδικοχαμένης Αποστολίας Πατμάνογλου, ο οποίος έκανε λόγο για μια αγαπημένη οικογένεια:

«Ηταν μαζί από 16 χρόνων. Ηταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίστηκε στην ΕΥΔΑΠ, στην Αθήνα. Ερχονταν στην Αθήνα όταν έγινε το δυστύχημα. Ηταν δεμένοι και με τις οικογένειές τους. Ο Υπάτιος μετά το δυστύχημα δεν μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δεν νομίζω να τα καταφέρει» ανέφερε ο μάρτυρας και, ύστερα από αυτό, το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Το «ραντεβού» με τον Χάρο είχε δοθεί στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου. Η μαύρη Πόρσε που οδηγούσε ο 24χρονος μοναχογιός τού «Mr Jumbo» μπήκε στο παράπλευρο πάρκινγκ της εθνικής οδού και έπεσε με 320 χιλιόμετρα (!) πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο η 33χρονη έγκυος, ο γιος της Παύλος, ο Γιώργος Βακάκης και ο παιδικός φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τον τραγικό 41χρονο να βλέπει την οικογένειά του να χάνεται μέσα στις φλόγες που είχαν τυλίξει το αυτοκίνητο, δίχως να μπορεί να τη βοηθήσει.
 
Espressonews.gr