Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: "'Εχει συμφωνηθεί να πέσουν οι ταμπέλες - Όλα γίνονται εν κρυπτώ ερήμην των Ελλήνων πολιτών" (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η "ΛΕΥΤΕΡΙΑ" ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)



Ο γνωστός συγγραφέας και αρθρογράφος Σάββας Καλεντερίδης αναφερόμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για μετονομασία του αεροδρομίου "Μακεδονία" που προκάλεσαν αντιδράσεις, είπε μεταξύ άλλων:

 "Ο Μπουτάρης ξέρει πολύ καλά τι λέει. Υπάρχει συμφωνία. Κανείς δεν... 






θα έχει την αποκλειστικότητα του όρου 'Μακεδονία', ούτε οι Σκοπιανοί, ούτε εμείς. Άρα ήδη έχει συμφωνηθεί να πέσουν οι ταμπέλες από το αεροδρόμιο. Γι' αυτό λέω ότι είναι εθνικό έργο. Όλα γίνονται εν κρυπτώ. Μας ενημερώνει λοιπόν να μην πέσουμε από τα σύννεφα. Γίνεται μια διαδικασία ερήμην των Ελλήνων πολιτών".



Όλα αυτά επιβεβαιώνουν και δικαιώνουν τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Ο συνεργάτης της Λευτεριάς Αποστόλης Λέινας αποκάλυψε την αποκαθήλωση των πινακίδων ονοματοδοσίας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" στην οποία προέβη η εταίρια "ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ" από τα τούνελ της Κατερίνης στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στις 27 Ιανουαρίου 2018 στην "ΕΚΑΒΗ" στην Κατερίνη με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. 




Σοκ και μένος κατά των κομιστών του πακέτου προδοσίας - ξεπουλήματος της Ιστορίας της Ελλάδας προκαλεί η καταγγελία του συνεργάτη της Λευτεριάς Αποστόλη Λέινα στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στην "ΕΚΑΒΗ" στην Κατερίνη με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.